Beşiktaş'tan Hakkarili çocuklara park hediyesi

Hakkari'ye Beşiktaş Belediyesi tarafından 'Barışta Hakkari'de Buluşalım Projesi' kapsamında dev şişme lunapark kuruldu.

Beşiktaştan Hakkarili çocuklara park hediyesi
30 Ağustos 2014 Cumartesi 14:55 tarihinde eklendi, 1.010 kez okundu.
 
Hakkari ve Beşiktaş Belediyesi'nden 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde kardeş belediye protokolü imzalayarak barış ve kardeşlik mesajı verecekleri kentte, düzenlenecek etkinliklerin hazırlıkları 10 günden bu yana devam ediyor.

Kentteki ana caddelerde ve kaldırımlarda düzenlemeler yapan CHP'li Beşiktaş Belediyesi dün akşam saatlerinde de çocuklar için Karayolları 144'üncü Şube Şefliği sahasındaki 1500 metrekarelik alana  şişme park kurdu. Kurulan parka Sünger Bob oyun bahçesi, dev tırmanış duvarı, kaydırak, canlı langırt maç sahası, pamuk Prenses animasyonu ve dev maskotlar yerleştirildi.
 
Hakkarili çocuklar ilk kez şişme parkta oyun oynamanın keyfini yaşarken, animasyon ekibinin gösterisiyle de gönüllerince eğlendi. Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, 1 Eylül Dünya Barış Gününde barışın sesinin Hakkari'den yükseleceğini söyledi. Hakkari Belediyesi olarak Beşiktaş Belediyesi ile kardeşlik ve sevgi köprüsünü oluşturduklarını belirten Hatipoğlu, şöyle dedi:
 
"Beşiktaş Belediyesi ile kardeşlik için protokol imzalayacağız. Buna yönelik çalışmalarımızı başlattık. Özellikle çocuklara 7 adet şişme oyun grubu getirtildi. Dünden beri çocuklar burada eğleniyor ve bu anlamda çok mutlular. Savaşların, katliamların olmadığı bir ülke umuduyla bizler de Hakkari'den tüm dünya halklarının dünya barış gününü kutluyoruz."

DHA