Beyoğlu’nda uyuşturucu operasyonu

İstanbul Beyoğlu'nda uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda bol miktarda esrar, 1 şişe amonyum nitrat ve uyuşturucu hap ile çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi.

04 Şubat 2014 Salı 19:52 tarihinde eklendi.

Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri tarafından akşam saatlerinde ilçeye bağlı bazı mahallelerde belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile narkotik madde satışı yapıldığı belirlenen 4 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 5 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 2 adet uzun namlulu pompalı tüfek ile tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi.

Belirlenen adreslerde ve metruk bazı binalarda yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram satışa hazır esrar maddesi ile çok sayıda sentetik hap ve amonyum nitrat maddesinin ele geçirildiği kaydedildi. Operasyonlar sırasında 1 şüpheli şahsın baskın yapılan evin penceresinden atlayarak kaçtığı, aranan 5 şahsın yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüphelilerin, emniyetteki sorgularının ardından yarın sabah savcılığa sevk edilecekleri belirtildi.


CİHAN