Bıçaklanan hamile anne hastanede

Denizli'de kendisini aldatmakla suçladığı eşi 20 yaşındaki Suzan A.'yı göğsünden beş kez bıçaklayıp ağır yaralayan 25 yaşındaki Ş.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

03 Ekim 2013 Perşembe 18:45 tarihinde eklendi.
 Bir aylık hamile olduğu anlaşılan talihsiz kadının bıçaklandığı sırada yanında olan 1.5 yaşındaki kızı E.S.A. ise geçici olarak devlet korumasına alındı.
 
Atalar Mahallesi 960 Sokak'taki Park Apartmanı'nın üçüncü katında dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir aylık hamile olan eşi Suzan A.'yı kendisini aldatmakla suçlayan ve çocuğun bir başkasından olduğunu ileri süren Ş.A., talihsiz kadını minik kızı E.S.A.'nın gözü önünde bıçakla ağır yaraladı.
 
GÖĞSÜNDE BIÇAKLA HASTANEYE KALDIRILDI
 
Şizofreni hastası olduğu belirtilen Ş.A., gözaltına alınırken, ağır yaralanan Suzan A. göğsüne saplı kalan bıçakla, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Suzan A.'nın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Bu arada, öfkeli koca Ş.A., bugün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan Ş.A. tutuklandı. Annesi hastanede olan, babası da tutuklanan minik E.S.A. ise savcının talimatıyla geçici olarak devlet korumasına alındı. 

DHA