Bira şişesiyle karşı koydu

Büfe sahibinin soyguncuya bira şişesiyle karşı koyma anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bira şişesiyle karşı koydu
07 Şubat 2014 Cuma 12:18 tarihinde eklendi.
Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bir büfeci, silahlı ve kar maskeli soyguncuya bira şişesi fırlatarak karşı koyup onu kaçırttı. Soygunu gerçekleştiremeyen şahıs ateş ederek kendisini bekleyen arkadaşlarının bulunduğu otomobile binip kaçtı. Soygun girişimi bir güvenlik kamerasına da saniye saniye kaydedildi. 
 
Olay dün akşam saatlerinde Şirinköy Mahallesi 1 Mart Caddesi üzerinde bulunan Yılmaz Büyük'e ait Aydın Büfe'de meydana geldi. Olaydan kısa bir süre önce büfeye gelen üç kişi bira alıp oradan ayrıldı. Çevreyi de kontrol ettikleri anlaşılan bu kişiler yaklaşık bir saat sonra yeniden gelerek, içlerinden biri yüzüne kar maskesi takıp büfeye yaklaştı. Büfe sahibi Yılmaz Büyük'e tabancayı doğrultup kasadaki paraları vermesini istedi. Büfe sahibi Yılmaz Büyük soyguncunun elinden silahı almak istemesi üzerine soyguncu bir el ateş etti. İlk kurşunun isabet etmemesi üzerine büfeci ikinci kez ateş etti. Ancak bu kez tabanca tutukluk yaptı.
 
Büfe sahibi Büfe sahibi Yılmaz Büyük bu kez yanındaki içi dolu bira şişelerini art arda ona fırlatmaya başladı. Soygunu gerçekleştiremeyeceğini anlayan maskeli şahıs çareyi kaçmakta buldu ve içinde iki arkadaşının olduğu anlaşılan tam takamları alanamayan 34 plakalı otomobile binerek oradan hızla uzaklaştı. Olayın ardından polis soyguncu ve arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlattı.

DHA