"Bizim bileceğimiz bir şey değil"

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan sanatçıların teşhir edildiği eleştirilerine cevap verdi. Hüseyin Çapkın, “Basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil. Bu siz basın mensuplarının sorunu, biz işimizi yaparız.” dedi.

Bizim bileceğimiz bir şey değil
09 Ağustos 2013 Cuma 22:50 tarihinde eklendi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Atar, Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne gelerek polislerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Güvenlik görevlilerinin yaptıkları hizmetlerden ötürü milletin duasının üzerilerinde olduğunu kaydeden Vali Hüseyin Avni Mutlu, "Bugün Ramazan Bayramı vesilesiyle bir araya geldik, hepinizin bayramını kutluyorum.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da geleneksel ziyaretimizi gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Halkın huzuru sağlamak için gerektiğinde canınızı feda ediyorsunuz. Sizlerin vesilesiyle şehit ve gazi ailelerini de selamlıyorum. Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Bu milletin hizmetlerinizden dolayı sizlere duası vardır. Her şey gönlünüzce olsun." diye konuştu.

"SON SÜREÇTE ÇEVİK KUVVETİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK"

Çevik kuvvet polislerinin bayramını kutlayan İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da bir konuşma yaptı. Çevik Kuvvet’in her zaman en olmazsa olmaz birlikleri olduğunu vurgulayan Çapkın şöyle konuştu: “Bu son süreçte Çevik Kuvvet’in ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

Demokrasiye ve rejime karşı yapılan müdahalelere ekiplerimizin ne kadar etkin ve centilmence müdahale ettiğini ve sadece görevini yaptığını gördük. Bu fedakar çalışmanızdan dolayı hepinizin gözlerinden öpüyorum tekrar sizleri kutluyorum."

"SANATÇILARIN TEŞHİR EDİLMESİ BİZİM BİLECEĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL, BİZ İŞİMİZİ YAPARIZ

Gazetecilerin geçtiğimiz günlerde yapılan ve aralarında ünlülerinde olduğu kişilerin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonu ile ilgili sorularını cevaplayan Çapkın şunları kaydetti: "Bizim operasyonlarımız bir günde yapılan bir iş değil.

Bir yıl süren çalışmaların neticesinde gerçekleştirildi. Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından torbacılardan başlayarak kimlere satmışsa oraya doğru zincirleme gidiyor, kimler almışsa hepsi tespit ediliyor ve operasyon sırasında gözaltına alınıyor. Bunlar sanatçıda olabilir esnafta olabilir bizim için fark etmez.

Son operasyonda da gözaltına alınanlar arasında sanatçılarda vardı, bunların basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil bu siz basın mensuplarının sorunu, biz işimizi yaparız."


CİHAN