Bodrum'da Noel kutlandı

Bodrum'da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar için Bodrum Belediyesi'nce Noel kutlaması düzenlendi.

26 Aralık 2012 Çarşamba 22:06 tarihinde eklendi.

 

Bodrum'daki bir gece kulübünde düzenlenen kutlamaya, ilçede yaşayan ve çoğunluğunu İngiliz, Alman ve Hollanda uyruklu vatandaşların oluşturduğu çok sayıda kişi katıldı. 
 
İçinde ateş yakılan varillerin çevresinde toplanan grup Noel'i kutladı. Yabancı uyruklulardan oluşan koronun söylediği şarkıların ardından Noel pastası kesildi ve davetlilere dağıtıldı. 
 
Noel kutlamasına katılanlardan Avusturya uyruklu Herta Darıcalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'u çok güzel bulduğunu belirterek, ''Ben 5 yıldır Bodrum'da yaşıyorum. Bu organizasyonu çok başarılı buluyorum ve devamını diliyorum'' dedi. 
 
İngiliz uyruklu Janet Gordon ise Bodrum'un cennet bir yer olduğunu ifade ederek, ''Burada insanlar çok sıcakkanlı. Bu yüzden Bodrum'u çok seviyorum ve bu geceyi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 
 
İngiltere'den gelerek ilçeye yerleşen Jane Redmon ise kendisini Bodrum'a bağlayan şeyin doğal güzellikleri olduğunu ve ölünceye kadar burada yaşamayı düşündüğü ifade etti. 
 
Ekinlik hakkında gazetecilere bilgiler veren Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Halit Özkaplan, kutlama etkinliğini her yıl düzenlediklerini ve geleneksel hale geldiğini söyledi. 
 
Yabancı uyruklu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Özkaplan, ''Bu gecede her ülkeden vatandaşlar var. Umarım bu keyifli bir parti olur. Yeni yıl için herkese mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum'' dedi.