Boşanma sonrası olay çıktı

Aynı dizide rol alan Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş çifti anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Çiftin çocuklarının velayeti anneye verildi.

Boşanma sonrası olay çıktı
27 Aralık 2011 Salı 10:20 tarihinde eklendi, 1.294 kez okundu.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile kendisi gibi oyuncu olan 3 yıllık eşi Uğur Pektaş ‘tek’ celsede anlaşmalı olarak boşandı. Dün İstanbul Kadıköy 1. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada hâkim çiftin oğullarının velayetini anneye verdi. Protokol gereği Uğur Pektaş, oğlunun eğitim giderleri ile diğer masraflarını karşılayacak.

 
Adliye çıkışında Pektaş muhabir Sedef Şenkal’a saldırdı. Şenkal’ı darp ederek elinden yaralayan Uğur  Pektaş, fotoğraf makinesini alıp kırdı. Uğur Pektaş, park yasağı olduğu halde otomobilini park ettiği yerde bekleyen trafik polisinin uyarılarına rağmen, trafik dubalarını cipiyle ezerek hızla kaçtı. Polis memuru ise Uğur Pektaş’ın plakasını aldığı cipe yasak yere park etmek suçundan 66 TL ceza yazdı. Geçtiğimiz temmuz ayında Uğur Pektaş anlaşmalı olarak boşanma davası açmış, iki gün sonra ise barıştıklarını belirterek davadan vazgeçmişti.
 
DURUŞMA ÇIKIŞI OLAY
 
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre ise oyuncu Uğur Pektaş, adliye çıkış kapısına sıkıştırdığı kadın gazeteciyi dövüp makinesini kırdı, trafik dubalarını devirip kayıplara karıştı.
 
Boşanma sonrası çok sinirli olan Uğur  Pektaş, adliye çıkış kapısına sıkıştırdığı Habertürk gazetesinin muhabiri Sedef Şenkal’ı darp ederek makinesini yere fırlatıp kırdı. Daha sonra hızla adliyeden çıkan Pektaş, yasak yere park ettiği için arabasının başında bekleyen trafik polisini de hiçe sayıp, trafik dubalarını cipiyle ezerek hızla kaçtı. Uğur Pektaş’ın aracın arkasından bakakalan polis, çareyi yasak yere park etmekten 66 lira ceza yazmakta buldu.