Boyundan büyük ağacı çalmaya çalıştı

Tekirdağ'da bir pastanenin önündeki Yılbaşı için süslenen çam ağacını çalmaya çalışan, ancak boyundan büyük ağacı kaldıramayan hırsızlık zanlısı, güvenlik kamerasına yakalandı.

Boyundan büyük ağacı çalmaya çalıştı
03 Ocak 2013 Perşembe 22:38 tarihinde eklendi.

Tekirdağ'ın Altınova Mahallesinde faaliyet gösteren bir pastane, Yılbaşı için hazırladığı saksı içindeki 4 ayrı yaklaşık 2 metre uzunluğundaki çam ağacını süsledi.

Pastane çalışanları ise yeni yılın ilk saatinde pastaneyi kapattı. Bir süre sonra da 15-16 yaşlarında bir erkek, kapı girişinde bulunan boyundan büyük çam ağaçlardan birini kucaklayıp almak istedi. Ancak çam ağacını taşıyamayınca almaktan vazgeçip yoluna devam etti. Bu yaşananlar işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

 
Yaşanan olayı güvenlik kamerasından izlediğini, ancak polise şikayette bulunmadığını belirten pastane sahibi Nurettin Yemiş, "Güvenlik kameralarını incelediğimde genç birinin kapıdaki çam ağacını götürmeye çalıştığını gördüm, ama şikayetçi olmadım. Aksine çok güldüm. Belkide evine çam ağacı alamayan biriydi. Bu yüzden götürmek istemiş olabilir" dedi.

DHA