Bu söz kavgada söylenmez

Mustafa Topaloğlu adada sert bir tartışma yaşadığı ve kendisine "Yaptığın aşağılık bir hareket. Git kendini bir yerden at" diyen Merve Büyüksaraç’a da değinerek...

Bu söz kavgada söylenmez
03 Haziran 2012 Pazar 10:21 tarihinde eklendi, 1.341 kez okundu.

 

Açlıkla savaşırken 15 kilo verdim
 
Survivor yarışmasından elenerek ülkeye dönen ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, ‘Oses Çiğköfte’ fabrika açılışında önce yaptığı doğaçlama esprileriyle katılımcıları gülmekten kırıp geçirdi, ardından da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, “Bir Karadenizli olarak yarışmada en çok çiğköfte ve kebabı özlediğim” diyerek açlıktan nasıl zayıfladığını anlatmaya başladı: “Yarışma çok zor şartlarda yapılıyor. Orada her türlü hayvan içinde aç-susuz yaşıyorsun. Açlıkla savaşırken 15 kilo verdim. Her gün yarışmalar yapılıyordu. Ben de bu sırada sakatlık geçirdim. 15 gün dinlenmem gerekiyordu. Ama böyle bir olanak olmadığı için de elendim. Yoksa daha dayanırdım” dedi.
 
Bence bu kızın tedaviye ihtiyacı var
 
Mustafa Topaloğlu adada sert bir tartışma yaşadığı ve kendisine "Yaptığın aşağılık bir hareket. Git kendini bir yerden at" diyen Merve Büyüksaraç’a da değinerek, “Bana aşağılık dedi. Bu kızın aslında herkesle sorunu var. Acun gibi beyefendi bir adamı bile her görüntüyü yayınlamıyor diye suçladı. Bence bu kızın tedaviye ihtiyacı var” dedi. Merve Büyüksaraç’ın kendisine saygısızlık yaptığını söyleyen Topaloğlu, “Yarışmada sadece kendisinin üniversite mezunu olduğunu söyledi. Benim ne mezunu olduğumu nereden biliyor ki o!” demekten de kendini alamadı.
 
“Kremlerim olmadan asla yaşayamam”
 
‘Oses Çiğköfte’ açılışına süper mini elbisesiyle gelen ve Gaziosmanpaşa halkının yüreğini hoplatan manken şarkıcı Ece Gürsel de çiğköfteleri servis ederken bir yandan sorulara yanıt verdi. İlk albümünü piyasaya çıkaralı bir yıl olduğunu ve gelen tepkilerin kendisini ikinci albümü yapmak için teşvik ettiğini söyleyen Gürsel yeni albüm hazırlıklarına başladığını belirtti. Topaloğlu’nun yaşadığı zorlukları dinlerken ise empati kurmaktan kendini alamayarak “Ben sorvivor’a katılamazdım doğrusu. Çünkü kremlerim olmadan asla yaşayamam” dedi.
 
Yıllarca seyyar satıcılık ile hayatını sürdüren Adıyamanlı Osman Yaşar, Türkiye’nin AB standartlarındaki ilk çiğköfte fabrikasını Sultangazi ile Gaziosmanpaşa ilçelerinin kesiştiği lokasyonda yaptırdı. ‘Oses Çiğköfte’nin 19. yılını taçlandıracak olan fabrikanın açılışında İstanbul Milletvekili Recep Koral, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli protokolde yer aldı.