Bu sözler kavgada söylenmez

Lerzan Mutlu, twitter'dan Ece Erken'i yaylım ateşine tuttu

18 Ocak 2011 Salı 15:33 tarihinde eklendi, 2.422 kez okundu.

 

 
Ece Erken'in dün gece yayınlanan "Rengarenk" programında kendisi hakkında sarf ettiği sözlere sinirlenen Lerzan Mutlu, Ece Erken hakkında twitter sayfasında çok konuşulacak şeyler yazdı.
 
Ece Erken'in söylediklerine sinirlenen Lerzan Mutlu, Erken'e cevabını twitter sayfasından verdi.
 
İşte Lerzan Mutlu'nun Ece Erken'e yazdığı çok konuşulacak sözleri;
 
- Ay televizyonda Saba'dan başka izleyecek bir şey yok. Kadın harbiden adam gibi sunucu. Vj bozuntusu çocuk mu kadın mı ne olduğu belli olmayanlar gibi değil.
 
- Ece Erken denilen sunucu bozuntusu benim adımı desturla an. Ben senin gibi aynı aileden iki kardeşi... neyse. Gerisini sen de bütün Türkiye de biliyor.
 
- Ben başkalarına benzemem. Açtırma benim ağzımı. Bildiklerimi anlatırsam Türkiye'de iş bulamazsın. Hadi hadi televizyon ekranı rulet masasına benzemez.
 
- Kendine gel yoksa ben getiririm seni Vj kılıklı!
 
- Karışmayım karışmayım diyorum. Sen kimsin be VJ kılıklı etkisiz eleman. Benim adımı canlı yayında ağzına alacak ezik programın reytingi kadar konuş.
 
- Yazdan beri senin pisliklerini Türkiye gazetelerden okuyor.
 
- Keşke programı rulet masasının etrafında yapsaydın. Ezik.
 
- Ece Erken reytingin kaç Ajdar'ın kadın versiyonu...
 
- Ece Erken dansözlük yapma önce isimleri an an kaşın sonra yan çiz yemezler rulet masası değil burası.
 
- Hayır benim senelerdir sadece Seda Sayan'la küslüğüm oldu. Senin birtane barışık olduğun insan yok be herkes kötü bir sen mi iyisin.
 
Lerzan Mutlu'nun kendisi hakkında yazdıklarından sonra Ece Erken sayfasına tek bir kelime yazmadı, sadece fotoğrafını değiştirdi.
 
- Kapanış konuşmanla beni gülme krizine soktun Ece Erken.
 
- Neyse geceyi Mevlana'yla noktalarım. Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye... ya da gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.
 
Lerzan Mutlu'nun kendisi hakkında sarf ettiği bu sözlerden sonra Ece Erken sayfasına tek bir kelime yazmazken sadece fotoğrafını değiştirdi.