Burçlarla Yaşamınızı Doğru Şekilde Şekillendirin

Çok eski tarihlerden bu yana yaşamımız içerisinde son derece etkili bir şekilde kendisine yer bulan astroloji özellikle de farklı anlayış, kültür ve geleneklere göre farklı şekillerde de kendisini gösterebiliyor.

Burçlarla Yaşamınızı Doğru Şekilde Şekillendirin
26 Kasım 2014 Çarşamba 23:04 tarihinde eklendi.

Çok eski tarihlerden bu yana yaşamımız içerisinde son derece etkili bir şekilde kendisine yer bulan astroloji özellikle de farklı anlayış, kültür ve geleneklere göre farklı şekillerde de kendisini gösterebiliyor. Eski dönemlerde olduğundan daha farklı şekilde farklılıktan da ziyade daha modern biçimde uygulanmakta olan astroloji sayesinde artık burçların insanlar üzerindeki etkisi çok daha net ve doğru biçimde ortaya çıkarılabiliyor.
 

Burçlar aslında insanların yaşamları ile doğrudan etkileşim halindedir. Yani burçların tanımlamasında doğduğunuz noktadan güneşe doğru çizeceğiniz ve sonsuza doğru uzatacağınız hayali bir çizgi olduğu düşünüldüğünde güneşin yoğun ışığı olmasaydı görülecek tek şeyin burçlar olduğu yönünde bir tanımlamaya sahip olması insanların doğuşu ile ölümü arasındaki yaşam denilen süreçte son derece etkili şekilde burçların bulunduğu söylenebilmektedir. Günümüz modern astrolojisine göre gök kubbede bulunan 12 takımyıldızdaki her bir yıldız bir burcu simgelemektedir.
 

Yeni doğan birisinin burcunun belirlenmesinde de 12 takımyıldızın kişinin doğduğu günde güneşin aldığı pozisyona göre bulunduğu durumdur. Yani yıl içerisinde kişinin doğduğu ayda ve günde güneşin pozisyonu 12 takımyıldızdan kişinin hangi burçtan olduğu belirlenmektedir. 12 takımyıldızda bulunan burçlar sırası ile koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık olarak belirlenmektedir. Yani dünyaya gözlerini açan kişiler doğdukları güne göre bu burçlardan birisine bağlı oluyor. burçların özellikleri konusunun birbirinden farklı olduğu düşünüldüğünde burçların insanların kişiliklerini doğrudan yansıttığı söylenebilmektedir.
 

Zaten günümüz modern çağında da yaygın bir şekilde uzman astrologlar tarafından değişkenler göz önünde bulundurularak yapılan günlük burç yorumları da burçların özelliklerindeki durumlara göre gerçekleştirilmektedir. Ayrıca bazı burçlar arasında iyi etkileşimler bulunurken bazı burçlar arasında herhangi bir ortak nokta bulunamaması da burçların insanlar ve kişiliklerini yansıtma biçimlerini gözler önüne seriyor. Yani burçların özellikleriyle insanların kişilikleri, karakterleri ve dünya görüşleri belirlenebilmektedir. Bu durumda burçlarının özelliklerine göre son derece zıt uçlarda bulunan kişilerin birbirleri ile iyi anlaşabilmelerinin imkansız olduğu ortaya çıkarmaktadır.
 

Bu şekilde ortaya çıkan astroloji tablosu aşk konusunda da burçların önemini gözler önüne seriyor. Yani birbirleri ile uyumluluğu kesinlikle bulunmayan burçlardan olan kişilerin aşk yaşantılarında birbirleri ile başarıya ulaşmalarının mümkünatı bulunmamaktadır. Bu yüzden hayatınızın aşkını ararken burçların size söylediği ve yaptığı yönlendirmeleri kesinlikle göz önünde bulundurmanız doğru aşkı bulabilmenize ve daha mutlu bir yaşantı tercih edebilmenize imkan sağlayacaktır. Birbirleri ile doğrudan bağlantılı olan burçların bu faktörlerine ilişkin olarak astrologların yorumlamaları sizlere oldukça yardımcı olacaktır.
 

Bu yüzden günlük olarak burcunuza dair yorumları takip etmeniz ve yorumlara göre yaşamınızı gün içerisinde şekillendirmeniz yaşamınızda her daim başarılı olabilmenizi ve hayal kırıklıkları ile karşı karşıya kalmamayı veya kalsanız da nasıl başa çıkabileceğinizi doğru biçimde öğrenebilirsiniz. Bu özellikleri ile günlük burç yorumlarının önemi daha fazla öne çıkıyor.