Çaldığı altını satınca yakalandı

Kapkaç olayına karıştıkları iddia edilen zanlılardan birinin babası ise oğluna isyan etti.

Çaldığı altını satınca yakalandı
05 Eylül 2013 Perşembe 20:21 tarihinde eklendi.
Baba Ben ekmeğimle uğraşan bir adamım ben gidip 50 milyona çalışıyorum. Akşama kadar benim anam ağlıyor, benim çocuğum hırsızlık yapıyor böyle bir şey yok dedi
 
Aydınlı Mahallesinde teyzesinin evine giden M.Z'nin (33) yolunu kesin iki zanlıdan birisi genç kadının boynundaki altın zinciri asılıp kopardı. İki zanlı olay yerinden hızla kaçarken genç kadında durumu polise bildirdi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri zanlıların çaldığı altın zinciri satabileceğini düşünüp Aydınlı ve Şifa Mahallesindeki kuyumcuları tek tek dolaştı.

Polis ekipleri çabalarının karşılığını sonunda aldı. Zanlılardan 22 yaşındaki Diren Korkankorkmaz'ın çaldıkları altın zinciri Aydınlı mahallesinde bir kuyumcuya sattığı görüldü. Kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, zanlı çaldıkları altın zinciri kuyumcuya verip parasını alarak kuyumcudan ayrılıyor. Polis ekipleri kuyumcu dükkanından tespit ettikleri eşgal üzerinde çalışma yaparak bölgedeki metruk binaları araştırmaya başladı.

Yapılan araştırmada Diren Korkankorkmaz metruk binada uyuşturucu kullanırken yakalandı. Kapkaç sırasında Diren Korkankorkmaz'ın yanında bulunan arkadaşı Y.A'da kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlılar bugün adliyeye sevk edilirken, Diren Korkankorkmaz soruları cevapsız bıraktı. Diğer zanlı Y.A'nın babası ise oğlunun hırsızlık olayına karışmasına isyan etti.
 
BİR BABANIN İSYANI

Kapkaç olayına karıştığı iddia edilen zanlılardan Y.'A'nın babası ise oğluna isyan etti. Öfkeli baba Ben ekmeğimle uğraşan bir adamım ben gidip 50 milyona çalışıyorum. Akşama kadar benim anam ağlıyor, benim çocuğum hırsızlık yapıyor böyle bir şey yok. Sen aç mısın susuz musun Annen baban çalışıyor harçlığını veriyor böyle bir şey var mı diyerek oğluna tepki gösterdi.

DHA