"Canları aldım, rahatladım"

Çanakkale’de cinnet getiren röntgen teknisyeni Serkan Sevinç, 4 aylık hamile eşi Türkan Sevinç ve 2.5 yaşındaki oğlu Deniz’i bıçakla öldürdükten sonra intihar etti. Sevinç’in, tefecilere yüklü miktarda borcu olduğu iddia edildi.

Canları aldım, rahatladım
22 Ocak 2012 Pazar 08:56 tarihinde eklendi.

 

Çanakkale’nin Ezine İlçesi’ndeki korkunç olay, röntgen teknisyeni Serkan Sevinç ve ailesinin yaşadığı evde meydana geldi. Cinnet getiren babanın katliamı, dün sabah saatlerinde eve gelen çocuk bakıcısının, açık bırakılan kapıdan girmesiyle ortaya çıktı.
 
CESETLERİ BAKICI BULDU
 
Bakıcı kadın tarafından çağrılan polis ekipleri ve savcının incelemesi sonucunda, Serkan Sevinç’in uyuyan 4 aylık hamile ve aynı hastanede çalışan hemşire eşi Türkan Sevinç ile oğlu Deniz’in boğazını keserek öldürdüğü belirlendi. Sevinç’in daha sonra da bileklerini ve boğazını keserek intihar ettiği anlaşıldı. Sevinç ailesinin yaşadıkları evin giriş kapısında herhangi bir zorlama izine rastlanmazken, salonda ve yatak odasında kan izleri bulunduğu belirlendi. Apartman sakinlerinin de saat 02.00 sıralarında bir çığlık sesi duyduklarını, ancak bir anlam veremediklerini söylediği öğrenildi.
 
‘Canları aldım, rahatladım’
 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Serkan Sevinç’in kredi kartını arkadaşlarına kullandırdığı, borçların ödenmemesi üzerine de tefecilerden para alıp bankaya ödediği, ancak tefecilere olan 250 bin liralık miktarı ödeyemediği için intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Serkan Sevinç’in, arkadaşı Fikret Gönül’e “Ben ölürsem cenazemi Bursa’ya götüreceksin” dediği ileri sürüldü. Sevinç’in ayrıca bıraktığı intihar notunda “Canları aldım. Şimdi rahatladım” şeklinde yazdığı da iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habertürk