'Cansu İzmir Marşı ile gidecek'

Cansu Dere'yi pekte isteyerek kadroya almadığını ima etti ve "Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem Sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" dedi

Cansu İzmir Marşı ile gidecek
29 Eylül 2012 Cumartesi 10:00 tarihinde eklendi, 1.953 kez okundu.

Cansu İzmir Marşı'yla gidecek

 
Gençlik dizilerinin ardından çektiği "Muhteşem Yüzyıl"la Türkiye'nin en çok kazanan yapımcısı olan Tims Production'ın patronu Timur Savcı, geçen günlerde Türkiye’nin en köklü interaktif pazarlama zirvesi "IPZ’12" kapsamında düzenlenen "IPZ’12 YOUTH"ta konuşmacı oldu. Bugüne kadar yapımcılığını üstlendiği "Küçük Sırlar", "Kavak Yelleri", "Bir Bulut Olsam", "Es Es" gibi dizilerle milyonları ekran başına toplayan, son olarak da "Muhteşem Yüzyıl" ve "Suskunlar"la gündeme bomba gibi düşen Savcı, 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen zirvenin en çok ilgi gören ismi oldu.
 
Gençlik ajansı Youth Republic işbirliğiyle hazırlanan pazarlama zirvesinin 2. gününde Savcı, “Gençlik ve Dizi: Arkası Bugün” başlığı altında bikirimlerini paylaştı. Gençlerin en çok tercih ettikleri diziler ve bu dizilerin onları etkilemek için nasıl yollar izlediğine değinen Savcı, bu yöntemleri gençlik ve markaların iletişimi ile bağdaştırmanın yollarını açıkladı. Savcı, ayrıca sosyal medyanın diziler ve izlenme oranları üzerinde doğrudan etkisi olduğunu belirtti.
 
"Halit'siz bu dizi olmazdı"
Konuşmasının bir bölümünde büyük ses getiren "Muhteşem Yüzyıl" dizisi hakkında merak edilen sorulara yanıt veren Savcı, "Halit oynamasa Muhteşem Yüzyıl olmayabilirdi. Halit Ergenç’in Kanuni Sultan Süleyman'ı oynamasını çok istedim. O zaman "Binbir Gece"de oynuyordu. Meral(Okay) ile birlikte Halit'te karar kıldık. O oynamak istemese bugün 'Muhteşem Yüzyıl' olmayabilirdi. Tek bir şartımız vardı Halit'e; 1,5 yıl boyunca ortalarda görünmeyecek ve başka hiçbir şeyde oynamayacaktı. Unutulmasını istedik ki, padişah olarak gerçekçi olsun. O da sağolsun bunu kabul etti" dedi.
 
Genelde popüler kimlikleri dizilerinde oynatmayı sevmediğini dile getiren Savcı, "Popüler kimlikleri dizilerimde oynatmayı sevmiyorum. 'Kavak Yelleri'nde isimsiz oyuncular ile çalışmamım sebebi de buydu. O şekilde gerçeklik duygusunun bozulduğuna inanıyorum. İzleyici gördüğü karaktere inanmalı. Bizim setlerimizde kimse karakterlerin kostümleri ile röportaj yapamaz, ben bile gitsem yapamam. Bu konuda çok sert sözleşmelerimiz var. Dışarıda da çok görülmelerini istemem" diye konuştu. Savcı'nın bu sözleri üzerine izleyiciler "Madem popüler biri ile çalışmak istemiyorsunuz, o zaman Cansu Dere’nin dizinizde ne işi var?" şeklindeki sorusu üzerine de Savcı, "Ah ne işi var bir de bana sorsanız" diyerek güldü ve ardından da "Bu soru ile çok karşılaşıyorum. Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" esprisini yaptı.
 
KUTU: Savcı'dan 'Kod 41' dizisi geliyor
Bir seyirci Savcı'ya “Dünyada doğaüstü gerçeklikle ilgili diziler çok tutuyor, Türkiye’de neden böyle bir dizi yapılmıyor?” diye sordu. Savcı bu soruya “Çok güzel bir soru. Tam 1 yıldır böyle bir proje üzerinde çalışıyorum. Adı 'Kod 41' olacak. Amacım bu sezona yetiştirmekti ama yetişmedi. Şimdi ocak ayına yetiştirmeye çalışıyoruz ancak konsepti tam olarak yine oturtamazsak o zaman bir dahaki sezona kalacak" yanıtını verdi.

Milliyet