Cem Uzan'ı çabuk unuttu

Firari işadamı Cem Uzan’la ilişkisini kısa süre önce bitiren Derin Mermerci, Bebek Lucca’da eski sevgilisi Tolga Egemen’le görüntülendi. Arkadaşları Selhan Aloğlu’nun eşlik ettiği çift, evliliğin kıyısından dönmüştü.

Cem Uzanı çabuk unuttu
24 Mart 2012 Cumartesi 10:10 tarihinde eklendi, 5.101 kez okundu.

 

2010 yılında evlilik arifesindeyken Tolga Egemen’den ayrılan ve yaklaşık 18 ay boyunca firari iş adamı Cem Uzan’la beraber olan Derin Mermerci, eski sevgilisi Tolga Egemen'e geri döndü.

Yaklaşık 1 ay önce medya yoluyla ilişkilerini bitirdiklerini açıklayan Cem Uzan ile Derin Mermerci’nin bu ayrılığı uzun bir süre gündemden düşmemişti. Herkes evlilik haberleri beklerken ayrıldıklarını açıklayan ikiliden Derin Mermerci, ayrılığın üzerinden çok zaman geçmeden eski sevgilisi Tolga Egemen’e döndü. Aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı alan Derin Mermerci ile Garanti Bankasındaki görevinden ayrılıp dünyayı gezmeyi planladığını açıklayan Tolga Egemen çifti, önceki gece Bebek Lucca’daydı. Kimselere aldırmadan mekanın ön tarafında baş başa oturup sohbet eden sevgililer, medya mensuplarının varlığına aldırış etmemeleri dikkatlerden kaçmadı.
 
Rahatsız olunca kalabalık yere geçtilerMermerci, Tolga Egemen ve bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı ama "O benim en yakın arkadaşım" diyerek iddiaları yalanladığı Selhan Aloğlu'yla beraber aynı masada görüntülendi. Mermerci kaçak iş adamından önce tutkulu bir aşk yaşadığı Tolga Egemen'le mekanda oldukça samimiydi. Kendilerini görüntüleyen gazetecilerden daha sonra rahatsız olan çift, çareyi oturdukları masanın önüne bir aracı park ettirmekte buldu.
 
Buna rağmen gazetecilerin görüntü aldıklarını fark eden ikili daha sonra mekanın daha kalabalık olan arka tarafına geçerek sohbetlerine devam etti. Mermerci’nin eski sevgilisi Tolga Egemen’le rahat bir şekilde görüntülenmesi; “Cem Uzan mesaj yolluyor” yorumlarına neden oldu. Cem Uzan da Derin Mermerci'den ayrıldıktan sonra kolundaki Derin yazılı dövmesini sildirmiş ve Fransız olan eski sevgilisine dönmüştü.

Milliyet