Cem Uzan'ın "derin" aşkı bitti

Paris’te yaşayan kaçak işadamı Cem Uzan ile sevgilisi Derin Mermerci’nin 1, 5 yıllık ilişkisi bitti.

Cem Uzanın derin aşkı bitti
22 Şubat 2012 Çarşamba 08:40 tarihinde eklendi, 1.612 kez okundu.

 

Fransa’da kaçak olarak yaşayan iş adamı Cem Uzan evlilik hazırlıkları yaptığı sosyetenin tanınmış ismi Derin Mermerci ile yollarını ayırdı.

Eylül 2010’dan bu yana birlikte olan çift geçen cuma ayrılık kararı aldı. İlişkisi uğruna Paris’e yerleşen Derin Mermerci ayrılığın ardından eşyalarını toplayarak İstanbul’a kesin dönüş yaptı.

Cem Uzan, yakın çevresine “Mutlu olmadığım için ayrıldım” derken Derin Mermerci ise VATAN’a şunları söyledi:

“Biz medeni insanlarız, iki medeni insan gibi oturup, konuştuk ve saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik. Geçen hafta medenice ayrıldık. Hiçbir ayrılık hoş değil tabii ki bu da üzücü oldu. Ama herkesin yolu açık olsun, Allah can sağlığı versin. Şunu özellikle belirtmek isterim ki ilişkimiz kesinlikle üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi. Eğer bir ayrılık nedeni aranıyorsa o da benim ailemi çok özlemem. Onlara olan düşkünlüğümü biliyorsunuz. Annem, ablam, yeğenlerim İstanbul’da ve Fransa’da onları çok özlüyordum. Yani ailemden uzak olmaya daha fazla dayanamadım.”
 
Alara Koçibey’den boşanan Cem Uzan, Betina Machler ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Uzan daha sonra sosyetenin tanınan ailelerinden Mermerciler’in en küçük kızı Derin Mermerci ile birlikte olmaya başlamıştı. Hatta çift yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. 
 
Uzan-Mermerci çifti sağ kollarına birbirlerinin isimlerinin baş harfini dövme yaptırmıştı.