Cem Yılmaz'dan Monica esprisi

Cem Yılmaz, Monica Bellucci’yle oynayacağı “Sonra Ağlayacağım” adlı filmin iptaliyle ilgili espri yaptı.

Cem Yılmazdan Monica esprisi
09 Nisan 2012 Pazartesi 11:51 tarihinde eklendi, 4.126 kez okundu.

 

Cem Yılmaz, dün Kanaltürk’ün “Pazar Eki” programına “Şahane Misafir” filminde oynadığı yönetmen Ferzan Özpetek’le konuk oldu.

Özpetek, geçen aylarda Türkiye’de Yılmaz Erdoğan’la “Gergedan’ın Son Şiiri” filminde başrol oynayan Monica Bellucci ile Cem Yılmaz’ı oynatacağı film projesinin neden iptal edildiği sorusuna, “Cem bu konu için İtalya’ya geldi. Yazlık evde Monica, Cem ve ben konuştuk” dedi. 
 
Gösterisi vizyona girecek
 
Araya giren Cem Yılmaz, “Anlaşamadım. Monica’yla elektriğimiz tutmadı. Yılmaz Erdoğan’ın numarasını verdim” diye espri yaptı. Ardından da Yılmaz, “Zaten Yılmaz Erdoğan, Monica ile film yapmadan önce bizim projemiz iptal olmuştu” diyerek konuya açıklık getirdi. 
 
“Şahane Misafir”de rolünün azlığıyla ilgili eleştirilere ise Yılmaz, “Rolüm daha küçük olsa, daha konforlu olurdum. Daha fazla olsaydı altından kalkamayacağım bir yere giderdi. İtalyancayı arkadaşlarımı taklit ederek konuşabilirim. İtalyanca bilmiyorum” diye yanıtladı. Yeni projesini de açıklayan Yılmaz, TİM’de kapalı gişe giden “Fundamentals” adlı şov kaydının sinema salonlarında gösterileceğini belirtti.