Ciciş Esra gözaltında

Beşiktaş'ta Cicişler olarak tanınan Ceyda Ersoy'un kardeşi Esra Ersoy'un trafik polisleriyle tartıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Ciciş Esra gözaltında
15 Mayıs 2013 Çarşamba 22:01 tarihinde eklendi, 3.694 kez okundu.

 

Beşiktaş'ta Cicişler olarak tanınan Ceyda Ersoy'un kardeşi Esra Ersoy'un trafik polisleriyle tartıştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Esra Ersoy bu geceyi polis merkezinde geçirdikten sonra yarın adliyeye sevk edilecek.
 
 Beşiktaş Barbaros Bulvarında Esra Ersoy'u araçta cep telefonu kullandığı için durduran polis, Ersoy'un mukavemetiyle karşılaştı. Trafik polisine hakaret ederek darp ettiği iddia edilen Ersoy hakkında polise mukavemetten işlem yapıldı. Ersoy ise polisin kendisini darp ettiğini iddia etti. Ersoy twitter hesabına kendi çektiği fotoğrafını koyarak kendini polisin dövdüğünü ileri sürdü. Görgü tanıkları ise Ersoy'un aracı bağlanacağını duyunca polise saldırıp küfür ettiğini söyledi.
 
 İddialara göre olay saat 17.00 sıralarında şöyle gelişti. Beşiktaş Barbaros Bulvarında aracıyla seyir halinde iken, Esra Ersoy'un cep telefonuyla konuştuğu gerekçesiyle trafik polisi tarafından durduruldu. Polis, Esra Ersoy'dan ehliyet ve ruhsatını istedi. Bunun üzerine Esra Ersoy ruhsatı polise verdi. Polis, yaptığı incelemede araç ruhsatında aracın renginin pembe olarak kayıtlı olduğunu gördü. Esra Ersoy, aracının rengini değiştirdiklerini ancak ruhsata işletmediklerini söyledi. Polis memuru ise Esra Ersoy'a yasa gereği aracın bağlaması gerektiğini belirtti. Bunun üzerine Esra Ersoy ise kendini aracına kilitledi ve bağlatmak istemedi. Polis memuru ile Esra Ersoy arasında tartışma çıktı. 
 
 Polis memurunun gömleğini yırtan ve telsize zarar verdiği ileri sürülen Esra Ersoy gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis memuru Esra Ersoy'dan şikayetçi oldu. Esra Ersoy hakkında görevli memura direnmek, kasten yaralama, darp ve kardeşi Ceyda Ersoy'un ehliyetini kullanmaktan işlem yapıldığı belirtildi. Bu akşamı polis merkezinde geçirecek olduğu öğrenilen Esra Ersoy yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 
 
 Olayı duyar duymaz polis merkezine gelen Esra Ersoy'un kardeşi Ceyda Ersoy, "Kardeşim hastaneye gidiyordu. Hiç bir kadına bu şekilde şiddet uygulanmaz Ciddi darpları var. Olayın benimle bir alakası yok" dedi. Sağlık kontrolüne hastaneye götürülen Esra Esroy'un sol baş parmağının sarılı olduğu görüldü. Esra Ersoy'da polis memurundan şikayetçi olduğu ileri sürüldü.Beşiktaş Polis Merkezi'ne görgü tanığı olarak ifade veren Emre Yaman, " Esra Ersoy aracını kilitledi. Kapıdan kolunu içeri uzatan polisin kolunu pencereye sıkıştırdı. Ardından kaçmak istedi. Ancak trafik nedeniyle hareket edemeyince kilitli kapı ve pencereyi açarak aşağı indi. Esra Ersoy'un polise hakaret etti. Suratına vurmaya çalıştı ve gömleğinden çekiştirdi" dedi. 

DHA