Damadını başından vurdu

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir kişi, kızına şiddet uyguladığını iddia ettiği damadını silahla başından vurarak öldürdü. Gözaltına alınan şahsın işlemlerinin ardından adliyeye gönderileceği bildirildi.

Damadını başından vurdu
30 Nisan 2013 Salı 20:28 tarihinde eklendi.

 

 
Olay, saat 12.00 sıralarında Mimar Sinan Sokak içerisinde meydana geldi. Bir mermer fabrikasının sahiplerinden Osman Zinnuri Y. (24), E.Y. (22) ile yaklaşık 7 ay önce resmi nikahla evlendi.

İddiaya göre çiftin evliliği bir süre sonra Osman Zinnuri Y.'nin eşine şiddet uygulaması nedeniyle bozuldu. Aralarında bugün yine çıkan tartışma sonrası Osman Zinnuri Y., eşini de yanına alıp kayınpederi M.Y.'nin (58) evine götürdü. Damadının kızına sokak ortasında yine dayak attığına şahit olduğu öğrenilen baba M.Y., damadı Osman Zinnuri Y.'yi silahla başından vurdu.

Kanlar içinde yere yığılan Osman Zinnuri Y., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından minibüse binip uzaklaşmak isteyen M.Y., takip sonucu polis tarafından yakalandı. Ağabeyinin öldüğünü duyup intikam almak istediği ileri sürülen A.Y. ise polis tarafından yakalanarak Narlıdere Karakolu'na götürüldü.
 
Daha önce cinayet suçundan cezaevine girip çıktığı öğrenilen M.Y., damadının kızına şiddet uyguladığını bildiğini, uzun süre resmi nikah yapmamasına da kızdığını, damadının evin önünde boşanmak istediğini söylemesi üzerine öfkesine yenik düşüp ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan M.Y. ile kızı E.Y., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

CİHAN