Deniz Seki fena dağıttı

Sıkıntılı günler geçiren Deniz Seki 42. yaşını önceki akşam ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte Asmalımescit’te bulunan Mor Meyhane’de kutladı.

Deniz Seki fena dağıttı
03 Temmuz 2012 Salı 09:14 tarihinde eklendi, 1.212 kez okundu.

Deniz Seki’nin doğum günü partisine annesi ve kardeşleri yakın dostları ve Demet Akalın - Okan Kurt çifti katıldı. Akşam saatlerinde meyhaneye gelen Seki, misafirlerini kapıda karşılarken gece geç saatlere kadar vur patlasın çal oynasın eğlendi.

Yenilen yemeğin ardından fasıl ekibiyle birlikte şarkı söyleyen Seki, daha sonra doğum günü pastasını yakınlarıyla birlikte kesti.

Daha sonra eğlencenin ritmine kendini kaptıran ünlü sanatçı alkolün dozunu kaçırınca olanlar oldu. Gecenin sonunda ayakta durmakta zorlanan Seki’ye kardeşi Serdar Seki ve mekanın güvenlik görevlileri eşlik etti.

Kardeşi Serdar Seki Deniz Seki’nin koluna girerek ayakta durmasına yardımcı olurken mekanda görevli 5 güvenlik görevlisi gazetecilerin görüntü almaması için ünlü sanatçının etrafında etten duvar ördü. Konuşmakta bile zorlanan Seki çevredekilerin yardımıyla apar topar aracına bindirildikten sonra hızla mekandan uzaklaştırıldı. 


Milliyet