Denizde kaybolan çiftin aranmasına yeniden başlandı

Antalya'da sahilde tartıştıktan sonra denize girerek kaybolan çiftin aranmasına yeniden başlandı.

Denizde kaybolan çiftin aranmasına yeniden başlandı
09 Ocak 2012 Pazartesi 11:55 tarihinde eklendi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 7 Ocak gecesi denize girdikten sonra kaybolan Sabit (46) ve Deniz Dumlupınar (45) çiftinin bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bir ekip deniz yüzeyinde araştırma yaparken bir ekip de Konyaaltı sahilini karadan taradı. İki sahil güvenlik dalgıcı da su altında arama çalışması yaptı. Çalışmalardan sonuç alınamadı.
    
Görgü tanığı garson Osman Karagün, olay gecesi çalıştığı kafeteryadan sahile indiğini, bu sırada iki kadın ve iki erkeğin sahilde olduğunu gördüğünü söyledi.
    
Gruptaki kadın ve erkek arasında yüksek sesle tartışma olduğunu duyduğunu belirten Karagün, daha sonra kadının denize doğru koşmaya başladığını ifade etti.
    
Kadını yakalamaya çalıştığını ancak bu sırada gelen yüksek bir dalganın kadını açığa sürüklediğini ifade eden Karagün, "Benim arkamdan da eşi koşarak geldi. Durdurmaya fırsat kalmadan o da denize atladı. İkisi birlikte kayboldu" dedi.
    
Konyaaltı sahilindeki bir işletmeye gelen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti tartıştıktan sonra 7 numaralı plaja gelmiş, fırtına nedeniyle yüksek dalgaların oluştuğu denize giren çift kaybolmuştu.