"Denyo musunuz?"

Programa getirdiği iki eşini öldüren Sefer Çalınak skandalından sonra ağır cezaya maruz kalan Seda Sayan canlı yayında bir skandala daha imza attı.

Denyo musunuz?
19 Eylül 2014 Cuma 12:09 tarihinde eklendi, 1.066 kez okundu.
Seda Sayan Show skandalları ile hiç magazin gündeminden düşmüyor. Programa getirdiği iki eşini öldüren Sefer Çalınak skandalından sonra ağır cezaya maruz kalan Seda Sayan canlı yayında bir skandala daha imza attı.
 
Seda Sayan sinirlendiği stüdyo ekibine dönerek "DENYO MUSUNUZ, DÖVEYİM Mİ SİZİ" diyerek hakaretler savurdu.
 
SEDA SAYAN SHOW'A RTÜK'TEN AĞIR CEZA
Show Tv kanalında yeni programına başlayan Seda Sayan Show daha programa başlamadan tartışmalara neden olmuştu. RTÜK gelen yoğun şikayetler üzerine uzmanlara bir rapor hazırlattı ve kanal ve program hakkında ağır bir ceza kararı verdi.
 
Program başladıktan sonra da gündemi sarsan haberlere konu olmayı başardı. Seda Sayan'ın programına konuk ettiği ve iki karısının katili Sefer Çalınak ile ilgili kamuoyunun yoğun şikayetleri üzerine RTÜK harekete geçti.
 
RTÜK, uzmanların hazırladığı raporları görüşerek konuyu karara bağladı. Alınan karar ile Show Tv'nin reklam gelirinin yüzde ikisi bunun karşılığı olarak 800 bin lira para cezasına çarptırılmasına karar verildi.