"Dinozor Seda"

Lerzan Mutlu, ezeli düşmanı Seda Sayan’a yönelik ağır suçlamalarda bulundu

Dinozor Seda
15 Ağustos 2011 Pazartesi 11:52 tarihinde eklendi, 1.012 kez okundu.

 

abertürk televizyonunda Esin Övet’in bu hafta Serdar Turgut’suz sunduğu ‘Alt Üst Muhabbetler’ programına konuk olan Lerzan Mutlu, ezeli düşmanı Seda Sayan’a yönelik ağır suçlamalarda bulundu
 
Mutlu, Sayan’ı ‘dinozorlukla’ ve ekmeğiyle oynamakla itham etti
 
"HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİM"
 
Seda Sayan-Lerzan Mutlu savaşında sular durulmuyor. Yıllardır süren husumetin nedenini Habertürk TV’de canlı yayında açıklayan Lerzan Mutlu, “Seda benim başarımı engellemek için elinden geleni yaptı. Önce dost gibi davrandı, sonra sabah programımı yayından kaldırttı. Bir gazeteci büyüğüm, ‘Dost göründüğüne bakma’ demişti. Yanılmadı” diye konuştu. Mutlu, Sayan’la savaşında hiçbir zaman pes etmediğini söyledi.
 
"ADINI ANMAK İSTEMİYORUM"
 
Dokuz yıldır şov dünyasında bulunduğunu ve 24 senedir bu sektörde olan birisiyle aynı kulvarda değerlendirilmesinin mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Mutlu, programın moderatörü Esin Övet’in, “Twitter hesabında yazdığın, ‘1958 doğumlu dinozor’ benzetmesini Seda Sayan için mi yaptın?” sorusunu, başını “evet” anlamında sallayarak “E söyledik ya” diyerek onayladı. Mutlu, Sayan’a dair son kez konuştuğunu ve bir daha adını bile anmayacağını söyledi.
 
TWITTER'DAN CEVAP VERDİ 
 
Seda Sayan, Lerzan Mutlu’nun iddialarına Twitter’daki hesabından cevap verdi. “Pislik yapıp iftira atana yargı yolu, konuşmaya bile değmez” diyen Sayan’ın, bugün Beyaz TV’de başlayacak olan Sultan-ı Beyaz programında da Lerzan Mutlu’ya cevap vermesi bekleniyor.

Habertürk