Diva, Kemer'i coşturdu

Türk Müziği'nin divası Bülent Ersoy, 1 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

Diva, Kemeri coşturdu
18 Ekim 2013 Cuma 11:57 tarihinde eklendi.
Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Beldibi tatil bölgesinde bulunan Vertia Luxury Resort Otel, Kurban Bayramı'nın üçüncü gecesinde Bülent Ersoy'u ağırladı. Ersoy'un hayranları fotoğraf çekebilmek için birbiriyle yarıştı.
 
Vertia Luxury Resort Otel'de yaklaşık 500 kişinin izlediği konser, saat 23.00'de başladı. Türk Müziği'nin divası Bülent Ersoy, 1 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranlarının alkışlar eşliğinde çığlık atarak karşıladığı Ersoy, seyircilerine öpücük gönderdi ve kendisine eşlik etmelerini istedi.
 
Geceye katılan misafirlerine, "Tercihlerinizi bizden yana kullandınız, haklarınızı helal ediniz" sözleriyle seslenen Ersoy'a izleyiciler, hep bir ağızdan "Helal olsun" diyerek cevap verdi. Ersoy, "Kurban Bayramınızı ayrı ayrı kutluyorum. Tüm arzu ve projelerinizin tahakkuk etmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" sözleriyle de seyircilerin bayramını kutladı.
 
Bülent Ersoy, sahneye beyaz üzerine siyah güpürlerle işlenmiş kabarık bir kostümle çıktı. Saçı için siyah tülden fiyonk kullanan Ersoy, eline siyah tül eldiven taktı. Bülent Ersoy, zaman zaman taşlarla kaplı mikrofonunun azizliğine uğradı.