DSP'li Çakmak, saldırıyı kınadı

DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi'ne yapılan silahlı ve parça tesirli bomba saldırılarını kınadı.

DSPli Çakmak, saldırıyı kınadı
20 Mart 2013 Çarşamba 17:44 tarihinde eklendi.

 

Bu tür saldırıların Türkiye'nin istikrarsızlaştırılmasına yönelik olduğunu belirten Çakmak, saldırıların AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Finlandiya Helsinki'de olduğu bir dönemde yapılmasını manidar bulduğunu kaydetti.
 
Saldırı ile ilgili açıklama yapan Çakmak, saldırıların amacının milli irade zayıflatarak ülkede kaos ortamı oluşturmak olduğunu söyledi. Yaratılmışlar içinde en aziz varlığın insanoğlu olduğunu belirten Çakmak, Allah tarafından eşrefi mahlukat olan insanoğlunun varlığına yönelik her türlü şiddet ve terörü lanetlediklerini söyledi.
 
Çakmak, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü terörü kınıyoruz. Ülkenin bütün sorunlarının demokratik ortamda çözülmesi için ilk önce demokrasiyi içimize sindirmemiz gerekir. Halkın sandıkta yaptığı tercihe saygı gösterilmeli. AK Parti'yi 3 dönemdir iktidara taşıyan yüce halkımızdır. Yüce milletimiz geçmişte merhum liderimiz Bülent Ecevit önderliğinde DSP'yi taşımıştı. İlk seçimde partimizi yediden halkımızın iktidara taşıyacağına inancımız tamdır. Fikir ve düşünleri olmayan insanlar kaba kuvvete başvurur. Halkın oylarıyla iktidara gelmiş bir partiye yapılan her türlü saldırıyı kınıyoruz." diye konuştu.

CİHAN