Dünyanın En Pahalı Yatı Solandge Bodrum'da Prens Nawaf bin Abdulaziz Al Saud’u Ağırlıyor

Kısa bir süre önce ülkemize giriş yapan Solandge, bugüne kadar neredeyse dünyanın her yerini gezmiş olan bir yat olarak tanınıyor.

Dünyanın En Pahalı Yatı Solandge Bodrumda Prens Nawaf bin Abdulaziz Al Saudu Ağırlıyor
24 Temmuz 2016 Pazar 04:40 tarihinde eklendi, 1.400 kez okundu.

Kısa bir süre önce ülkemize giriş yapan Solandge, bugüne kadar neredeyse dünyanın her yerini gezmiş olan bir yat olarak tanınıyor. 1 haftalık kira ücreti 1 milyon Euro olan Solandge’nin konukları ise genellikle Hollywood'un tanındık yüzleri oluyordu. Ülkemize geleceği haberlerinin çıkmasının ardından davetli konukları merak edilen Solandge’nin Bodrum'a demirlemesinden sonra içerisindeki konuklarının da kimler olduğu ortaya çıktı.
 

Herkes tarafından Hollywood ünlülerinin kiraladığı düşünülen Solandge’nin yeni konuklarının Suudi Kraliyet Ailesi mensupları olduğu ortaya çıktı. Prens Nawaf Al Al Saud, Prens Salman Bin Abdulaziz Al Saud ve Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman'ın da aralarında yer aldığı oldukça kalabalık bir grup geçtiğimiz günlerde Solandge için ülkemize giriş yaptılar.
 

Ülkemize geldikleri andan itibaren dikkatleri üzerine çeken prens ve yakınlarının gün içerisinde su sporları ile yakından ilgilendiği kaydedildi. İlerleyen günlerde ise geniş güvenlik önlemleri alınan Solandge çevresinde adeta kuş uçurtulmadı. Görüntü almak isteyen bölge halkı ve magazin muhabirlerini özel botlar ile bölgeden uzaklaştıran prensin özel korumalarının sayısı giderek artmaya devam ediyor.
 

Akşam Yemeği için 4 bin 500 Euro Ödediler
 

İlk akşam yemeklerini Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan son derece lüks bir restoranda yiyen prens ve yakınları akşam yemekleri için bin Euro bahşiş bıraktılar. Akşam yemeği için ödenen toplam ücret ise 4 bin 500 Euro gibi uçuk bir rakam oldu. Solandge kiralayabilmek için de 1 milyon Euro ödedikleri öğrenilen prens ve yakınlarının ülkemizin ekonomisine de katkı sağlayabilecekleri söyleniyor.
 

İlerleyen dönemlerde bu tür ziyaretlerin artmasını beklediklerini söyleyen turizm yetkilileri, bu tür gelişmelerin ülkemizdeki turizm adına büyük gelişmeler olduğunu söylediler. Prens ve yakınlarının sıradaki durağı ise Yunan Adaları olacak.