"Elimde Ersin'in ses kaydı var"

Oyuncu Ersin Korkut için "Attan inip eşeğe binmem, onunla birlikte olacağıma Boğaz Köprüsü'nden atlarım daha iyi" diyen Gülfer Sarıgül: Ersin benden özür dilemezse elimdeki ses kaydını açıklarım.

Elimde Ersinin ses kaydı var
28 Aralık 2011 Çarşamba 16:59 tarihinde eklendi, 1.079 kez okundu.

 

Oyuncu Ersin Korkut için "Attan inip eşeğe binmem, onunla birlikte olacağıma Boğaz Köprüsü'nden atlarım daha iyi" diyen Gülfer Sarıgül, 2. Sayfa isimli programda çarpıcı bir açıklama yaptı.

Gülfer Sarıgül "Ersin'le ideolojik bir sebepten dolayı tartıştık, ayrı düştük. Ben de 'Çabuk bu sözlerinden dolayı benden özür dile' dedim. Özür dilemedi. Bana neler söylediğini de kaydettim. Yalan söylemiyorum. Çünkü ses kaseti var" dedi.
 
Gülfer Sarıgül, "Ersin'e 'Gel yüzleşelim' dedim. Mesaj attım. Dönmedi. Bazı şeyleri anlatırsam Ersin Korkut'un başı belaya girebilir. Ersin benden özür dilemezse elimdeki ses kaydını açıklarım. Ne konuştuğunu tam anlayamadığım için konuşmasını kaydettim. Çevremdekiler ilk önce Ersin'in dediklerini anlattığımda inanmadılar. Sonra kaydettim. Şimdilik konuyu kapatmak istiyorum" dedi.
 
"NEDEN ERSİN'LE KENDİMİ ŞÖHRET ETMEYE ÇALIŞAYIM?"
 
Şöhret amaçlı bir çıkış yapmadığını belirten Gülfer Sarıgül, Sesim güzel değil albüm çıkaramam. Oyunculukla ilgili birşeyim yok. Ajansa bağlantım yok. Gayet iyi bir çevrem var, şöhret için bir şey yapmamı gerektiren şeyler yok. Gayet tanınan bir isimdim. Halk beni tanımıyordu. Çıksaydım Engin Akyürek ile çıkardım. Neden Ersin'le kendimi şöhret etmeye çalışayım ki?" şeklinde konuştu.
 
"KÖR CAHİL ERSİN"
Bu arada Gülfer  Sarıgül, Twitter hesabından da Ersin Korkut'a saldırmaya devam etti.

Gülfer Sarıgül, "O kadar para kazanmış evler almış sayenizde ama para verip ders alıp yazmayı öğrenmemiş ne diyorsunuz cahil olmak, cahil olmayı seçmek var! O kadar ev mülk alacağına bir ev parasını eğitimine harcayıp, barlarda fellik fellik gezeceğine oturup yazmayı öğrenseydi. Evet, kör cahil Ersin" yazdı.
 
TWITTER'DAN EVLENME TEKLİFİ
Ersin Korkut'a dün tvvitter'da genç kız hayranları tarafından evlilik teklifi yağdı.

'Kutsal Damacana'daki rol arkadaşı Özge Ulusoy da "Ersin Korkut 'can'dir dosttur güzel kalptir" dedi. Bengü ise, "Ersin Korkut a ayıp edilmiş!!Hem de çok" yazdı.
 
Twitter'da Gülfer Sarıgül'e, "Bir gün gelecek o adam gibi adam Ersin Korkut'u mumla arayacaksın. O yakışıklı arkadaşlarına gün gelir maskot bile olamazsın" şeklinde yorumlar geldi.

Habertürk