Emek Partisi İlçe Başkanlığına saldırı

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde Emek Partisi ilçe binasına giren kişi ya da kişiler, çerçeveleri kırıp evrakı dağıttı.

Emek Partisi İlçe Başkanlığına saldırı
18 Ocak 2013 Cuma 18:50 tarihinde eklendi.

 

Emek Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Ceyhan, "Bunun adı faşizmdir" dedi.
 
Sapanca ilçe merkezinde bulunan Emek Partisi binasına dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce girildi. Girenler, parti binasında bulunan çerçeveleri kırıp, dosya ve çeşitli evrakı dağıttı. Parti binasında bugün basın açıklaması yaparak saldırıyı kınayan Emek Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Ceyhan, şunları söyledi:
 
"1997 yılından bu yana Sapanca'da faaliyette bulunan Emek Partimizin ilçe binasına zorlanarak girilmiş, tam bir yağmacı ve faşizan zihniyette evraklar dağıtılmıştır. Saldırıda dolap kapakları kırılmış, duvardaki pano ve resimler yırtılmış, çerçeveler kırılmış" diye konuştu. Saldırıyı yapanların veya yaptıranların barış ve huzur içinde yaşanmasını hazmedemeyenler olduğunu söyleyen Ceyhan, "Bu saldırı barışı, huzuru, bir arada yaşama isteğini provoke eden ve buradan nemalanmak isteyen faşizan bir saldırıdır. Bunun adı faşizmdir" dedi.
 
Olayla ilgili araştırma başlatan polis, bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca olası yeni bir provokasyona karşı bina çevresinde polis ekibi güvenlik önlemi aldı. 

DHA