Emekli Albay babasının cenazesine katıldı

Ergenekon davasından müebbet hapis cezasına çarptırılan Emekli Albay Fuat Selvi vefat eden babasının cenazesine katıldı.

Emekli Albay babasının cenazesine katıldı
12 Eylül 2013 Perşembe 21:10 tarihinde eklendi.

Silivri cezaevinden jandarmaların eşliğinde camiye gelen Selvi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Emekli Albay Fuat Selvi'nin 85 yaşında vefat eden babası Zarif Selvi için Kartal Çavuşoğlu Tevhit Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cezaevinden izinli alan Emekli Albay Fuat Selvi babasının cenaze namazına yetişemedi. Fuat Selvi babasının tabutu cenaze arabasına konulduktan sonra jandarmaların eşliğinde cezaevi aracıyla cami önüne getirildi. Cezaevi aracından inen Fuat Selvi aracın önünde yakınlarının taziyelerini kabul etti. Bu sırada Selvi ve yakınları gözyaşlarına boğuldular.

Fuat Selvi'nin eşi Zeynep Selvi'de eşinin elini tutarak bir süre birlikte yürüdü. Cenaze aracının önüne kadar gelen Fuat Selvi daha sonra tekrar cezaevi aracına binerek cenaze aracının arkasından mezarlığa doğru hareket etti.

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Zarif Selvi Kartal Soğanlık mezarlığı'nda toprağa verildi. Fuat Selvi cenaze töreninin ardından tekrar Silivri Cezaevi'ne götürüldü.


DHA