Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın yerine ne yapılacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT ortak yayınında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Yarın seçim beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları 'millet bahçesi' haline getireceğiz." diye konuştu.

Erdoğan, Atatürk Havalimanının yerine ne yapılacağını açıkladı
24 Mayıs 2018 Perşembe 00:12 tarihinde eklendi.
31 miting gerçekleştireceğiz, bazı ilçelerde de mitinglerimiz olacak.
 
(Evinizde iftar yapacak mısınız' sorusuna) İftarı yapmazsak sahuru muhakkak evde yapacağız.
 
VEKİL ADAYLARIN SEÇİMİ
 
Tüm adaylar komisyona geldi.
 
7000'i aşkın müracat oldu. 7000'i aşkın kişiler içerisinde 600 adayın olduğu vekil listelerine giremeyenler, eğer samimiyetle gönül verdilerse kardeşlik atmosferi içerisinde kalan 24 Haziran'a kadar süreçte koşturacaklar. AK Parti sıradan bir parti değil. Burası bir davadır. Bu davaya gönül verenler her türlü emeği verecekler. Ben onlara kardeşim gibi bakıyorum. 
 
Kabinedeki bakan sayısı ciddi manada düşecek.
 
 
ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ OLACAK
 
Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Şimdi yeni bir adım daha atacağız, o da şu; bazı illerimizde 'Millet Bahçeleri' kuracağız.
 
Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları 'millet bahçesi' haline getireceğiz. Şehrin merkezinde istiyoruz ki böyle bir millet bahçesi olsun.
 
Halkım, cumhurbaşkanlığı görevini ikinci defa şahsıma verirse ben inanıyorum ki güçlü bir parlamento ile beraber verecektir.