"Ersin ile sevgili olacağıma"

Oyuncu Ersin Korkut’un sevgilisi olduğu öne sürülen Gülferi Sarıgül, bu ilişkiyi yalanlarken, Korkut hakkında aşağılayıcı ifadeler kullandı

Ersin ile sevgili olacağıma
26 Aralık 2011 Pazartesi 08:08 tarihinde eklendi, 2.279 kez okundu.

Gülferi Sarıgül’ün eski sevgilisi “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinde oynayan Engin Akyürek’in de Ersin Korkut hakkında benzer ifadeler kullandığı ortaya çıktı. 


Cihangir’de karşılaştığı gazetecilere, el yazısıyla bir not gönderen Gülferi Sarıgül, “Ersin ile sevgili olmaktansa kendimi Boğaz Köprüsü’nden aşağıya atarım daha iyi” ifadesini kullandı. Sarıgül, şunları yazdı:
 
‘MASKOT GİBİ EĞLENDİRİR’
 
“Ersin’i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir. Hayatımdaki yeri bu kadar... Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin’le sevgili olmaktansa kendimi Boğaz Köprüsü’nden aşağıya atarım daha iyi. Ben üniversite mezunu sporcuyum. Asıl beni sinir eden Ersin’le yakıştırılmak ve çıkan asılsız bu haber yüzünden kendi özel hayatımın zarar görmesidir. Kendi ilişkimde bir ayrılık dönemi yaşıyordum. Bu çıkan haberlerden sonra tamamen kavgayla sonuçlandı. Benim sevgilim de oyuncu ve gayet yanıma yakışan, Türkiye’nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı. O bile habere çok alınmış, ‘Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın?’ dedi. Haklı da buluyorum kendisini.” Sarıgül’le ilişkisi olduğu yönünde bir açıklama yapmadığını söyleyen Korkut ise Sarıgül’ün açıklamasını şöyle yorumladı: “Arkadaş, aramızda ilişki olduğu yönündeki iddiaları kendi espri anlayışıyla yalanlamış."

Habertürk