Eşini döverek öldürdü!

Erzincan’da genç bir kadın eşi tarafından dövülerek öldürüldü. 3 yıllık evli olan çiftin maddi sıkıntı yaşadıkları ve ara sıra kavga ettikleri öğrenildi.

Eşini döverek öldürdü!
13 Ağustos 2013 Salı 09:41 tarihinde eklendi.
Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Erzincan Yunus Emre Mahallesi, 48. Sokak 1+1 Sosyal Konutlar CY 3 blok daire 21’de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 3 yıl önce evlenen Naim A. (34) bilinmeyen bir sebepten dolayı eşi Eda A.(33) ile tartıştıktan sonra eşine şiddet uygulayarak evden ayrıldı. Naim A. daha sonra bir akrabasının evine giderek eşini dövdüğünü söyledi. Akrabalarının polis ve ambulansa haber vermesi üzerine Eda A.’nın bulunduğu eve giden ekipler, genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Evde yapılan ilk incelemede, Eda A.’nın kafasına aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı. Naim A. ise polisler tarafından gözaltına alındı. 
 
Nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde gerekli incelemeyi yapmasının ardından Eda A.’nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin araştırılması için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 
 
Naim ve Eda A. çiftinin 3 yıl önce görücü usulü ile evlendiği, çiftin çocuklarının olmadığı öğrenildi. Naim A.’nın gündelik işlerde çalıştığı, maddi sorunlarının bulunduğu ve eşi ile ara sıra tartıştığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

CİHAN