Eski eşinden Hazal Filiz Küçükköse'ye 100 bin dolarlık dava!

Oyuncu Tuan Tunalı, anlaşmalı olarak ayrıldığı oyuncu eşi Hazal Filiz Küçükköse’ye gazetecilere konuşarak boşanma protokolündeki özel hayatın gizliliğiyle ilgili maddeleri ihlal ettiği için tazminat davası açtı

Eski eşinden Hazal Filiz Küçükköseye 100 bin dolarlık dava!
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:03 tarihinde eklendi.
Dizi setinde tanışıp 5 yıl önce evlenen çift, geçen nisanda anlaşmalı boşanma kararı almıştı. Çift 11 maddeden oluşan bir boşanma protokolü düzenledi ve anlaşmalı boşanmak için aile mahkemesine başvurdu.
 
TEK CELSEDE BOŞANMA
 
Sabah'dan Osman Asiltürk'ün haberine göre, anlaşmalı boşanma taahhüdüne göre taraflar karşılıklı olarak birbirinden mal rejiminin tasfiyesine yönelik alacak, yoksulluk nafakası ve maddi manevi tazminat talep etmedi.
 
Aile mahkemesi 11 Nisan'da evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını gerekçe göstererek oyuncu çifti tek celsede boşadı.
 
ALDATMA İDDİALARI
 
Boşanmadan kısa süre sonra Küçükköse, hakkında gündeme gelen aldatma iddialarını basın yoluyla reddederek açıklamada bulundu.
 
Durumu anlaşmalı protokolün ihlali olarak değerlendiren oyuncu Tunalı da boşandığı eski eşine protokoldeki gizlilik anlaşmasına uymadığı gerekçesiyle asliye hukuk mahkemesinde 100 bin dolarlık maddi manevi tazminat davası açtı.
 
3 GÜN SONRA KONUŞTU
 
Tunalı, avukatı aracılığı ile mahkemeye sunduğu dilekçede, şu ifadeler kullanıldı:
 
"Taraflar protokol gereği boşanma davası ile ilgili olarak ve boşanma davasının içeriğini oluşturan konularda konuşmama ve gizlilik kararı almışlardır.
 
Yine protokolün 9. maddesi hükmü gereği gizlilik kararını ihlal eden taraf diğer tarafa 100 bin dolar cezai şart ödemekle yükümlü kılınmıştır.
 
Davalı boşanmanın gerçekleşmesinden 3 gün sonra, basın aracılığı ile boşanma hükümlerine ve taraflar arasında daha önce gerçekleşen ve basına yansıyan olaylar hakkında açıklamalarda bulunmuş ve davacının kişiliğini zedeleyici durumların ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir"