Eyüp Sultan Ramazan'a hazırlanıyor

Ramazan ayında vatandaşların akın ettiği, televizyon kanallarının yayınlar yaptığı Eyüp Sultan Camii ve çevresi Ramazan’a hazırlanıyor. Bu kapsamda, cami revaklarla süsleniyor ve temizlik yapılıyor.

04 Temmuz 2013 Perşembe 13:22 tarihinde eklendi.

Eyüp Sultan Camii bu Ramazan da vatandaşların en çok rağbet göstereceği mekanlardan. Bu nedenle, Eyüp Belediye cami ve çevresinde Ramazan’a hazırlık çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında cami meydanı beyaz uşak mermerleriyle kaplandı. Meydanı sabunlu su ile temizleyen ve gül suyu döken ekipler, camide de temizlik yaptı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu Eyüp Sultan Camii'ni gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Eyüp Sultan'ın yılın 365 günü ziyarete açık çok önemli kutsal bir mekan olduğunu kaydeden Başkan, "Sabunlu sularla yıkanan ve gülsuları serpilen Eyüp Sultan Cami Meydanı'nda vatandaşlarımızın ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirmesi için gereken tüm önlemleri aldık." diye konuştu.

Eyüp Sultan Meydanı’nın revaklarla süslenerek vatandaşların sıcak havada rahatlıkla serin bir ortamda ibadetlerini yapabileceklerini belirten Başkan İsmail Kavuncu, sürpriz programlarla vatandaşların Ramazan’ı doyasıya yaşayacağını söyledi.


CİHAN