Farklıülkücüler o saati beklemedi

MHP lideri Devlet Bahçeli ve ekibini hedef alan internet sitesi daha önce 4 ismi görüntüleriyle birlikte yayınlamıştı. Aynı site Bölükbaşı ve Paçacı'nın da olduğu 6 isim daha yayınladı.

Farklıülkücüler o saati beklemedi
18 Mayıs 2011 Çarşamba 08:11 tarihinde eklendi, 2.077 kez okundu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler o saati beklemedi.
 
Mektup şeklinde kaleme alınan yazıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çok yakın 6 isim daha yayınlandı.
 
Sitede yeralan ifade ve tehditler şöyle:
 
PİSLİK 5 " MEHMET EKİCİ BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (KEÇİÖREN'DE ÖĞRETMEN TUTKUSU) "
 
PİSLİK 6 " OSMAN ÇAKIR BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (YENİMAHALLE'DE SEKRETERİ İLE YAŞANAN ZAHMETLİ FANTEZİLER) "
 
PİSLİK 7 " MUSTAFA CİHAN PAÇACI BAHÇELİ'NİN GENEL SEKRETERİ (ORAN VE KÖROĞLU'NDA EVLİ VE ÇOCUKLU SEKRETERLERLE ÇOK ÖZEL İLİŞKİLER) "
 
PİSLİK 8 "MEHMET TAYTAK BAHÇELİ'NİN BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ (SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR) "
 
PİSLİK 9 " ÜMİT ŞAFAK BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR) VE BOMBA FİNAL "
 
PİSLİK 10 " AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ( – YILDIZI PARLAYAN BAYAN DANIŞMANA VE BAHÇELİ'YE HAKARETLER - A TAKIMI İLE BİRLİKTE OLDUĞU ORTAMDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE ÇOK AĞIR HAKARETLER VE KÜFÜRLER - ESKİ BİR BAKAN EŞİ İLE ÇOK ÖZEL FANTEZİLER)