Fatma Kotan'a koruma tahsis edildi

Aile Bakanı Fatma Şahin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılan AK Parti Milletvekili Fatma Kotan'a koruma tahsis edildiğini söyledi.

Fatma Kotana koruma tahsis edildi
04 Aralık 2012 Salı 16:57 tarihinde eklendi, 1.194 kez okundu.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılan  AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi Fatma Salman Kotan’a koruma tahsis edildiğini açıkladı.
 
Dayak iddialarına karşı Vatan gazetesine konuşan Kotan, “Evet eşimle aramda özel bir durum var. Ancak dayak falan söz konusu değil. Kim nereden nasıl böyle bir iddiayı gündeme getirmiş bilemiyorum. Bu iddiayı yayınlayan sitenin sahibi de beni arayarak özür diledi ve bir açıklama yapmam durumunda haberi düzelteceklerini söyledi. Ben kendisine ‘Haberi nasıl yazdıysanız öyle düzeltin’ yanıtını verdim. Sonuç itibariyle gayet sağlıklıyım ve hiçbir sağlık problemim yok” açıklamasında bulunmuştu.
 
1970 Ağrı doğumlu olan Kotan, 2007’de AK Parti 4. sırasından Meclis’e girdi. Kotan, annesinin ölümüne yol açan “kadına yönelik erkek çocuk doğurma baskısını” üyesi olduğu Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu gündemine aldırmıştı.

NTV