Fenerbahçe Yo-Yo testinden geçti

Antalya’da kamp yapan Fenerbahçe, konakladığı otelin sahasında gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Yo-Yo testinden geçti
10 Ocak 2013 Perşembe 22:15 tarihinde eklendi.

 

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika yapılan antrenman 2 grup halinde gerçekleştirildi.
 
Antrenmanda; Salih, Gökhan Gönül, Caner, Stoch, Hasan Ali, Serdar, Bekir, Recep, Semih Şentürk ve Mehmet Topuz’dan oluşan bir grup futbolcu dayanıklılığın ölçüldüğü Yo-Yo Testi’nden geçti. Testi tamamlayan oyuncular, hafif tempolu koşu yaparken, 4 minyatür kaleden oluşan maçla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından şut çalışması ve çift kale maçlarla antrenman tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaparken, çift kale maçta görev aldılar.
 
Öte yandan Mehmet Topal ile gribal enfeksiyon geçirdiği için dünkü idmanda yer almayan Volkan Demirel akşam antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sezer Öztürk de tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca genç oyunculardan Gökhan, Aziz ve Beykan’ın saçları sıfıra vuruldu.
 
Fenerbahçe, hazırlıklarına 11 Ocak Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek. 

CİHAN