Finali hayal kırıklığına uğrattı

Yönetmeninin gidişinden sonra düşüş yaşayan Kayıp Şehir sevenlerini bir kez daha şaşırttı

Finali hayal kırıklığına uğrattı
26 Mart 2013 Salı 10:36 tarihinde eklendi.

 

Bu sezon Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen, ancak sürekli yayın günü değişimi nedeniyle ratinglerde düşüş yaşamaya başlayan Kayıp Şehir dün akşam final bölümüyle ekranlara veda etti.
 
Başrollerini Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat ve Cansu Tosun'un paylaştığı Kayıp Şehir final bölümüyle beklentileri karşılamadı.
 
İŞTE DİZİNİN FİNALİNDE YAŞANANLAR
 
-Seher'in bildiri dağıtırken gözaltına alınması sonrası, tüm aile bir araya gelirken Kadir ile İrfan arasındaki uzlar da eridi.
 
-İsmail'in işyerindeki kadınlardan biriyle yakınlaştığını öğrenen Zeynep, ilk başlarda ne yapacağını şaşırsa da daha sonra İsmail'le barıştı. İkili Almanya'ya gitmek için harekete geçti.
 
-Zeliha, Kadir'i gemiyle yurtdışına çıkması konusunda ikna etti. Kadir de aile üyeleriyle vedalaşarak uzun bir yolculuğa çıktı.
 
-Dizinin başından beri Aysel'e deli divane aşık olan Ethem, kadroya son bölümde dahil olan reklamcı kızla yakınlaşmaya başladı.
 
-Duygu yıllardır görmediği ailesiyle buluşarak aradaki sorunları çözdü.
 
-Finalde ise Aysel 'şu çekmeceyi aç' diyerek İrfan'ın yüzüğü bulmasını sağladı ve ona evlenme teklif etti. İrfan da adını değiştirdiği ve Peri yaptığı Çilem'le ailesinin yanına giderek Aysel'le evleneceğini açıkladı. Bu evliliğe annesi karşı çıkarken, dedi İrfan'ın yanında durdu ve evlenmelerinde bir sakınca olmadığını belirtti. Dizi Sezen Aksu'nun exgileriyle de son buldu.
 
İZLEYİCİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI
 
Sezon başından beri farklı hikayesi ve karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken kayıp Şehir'in böyle klasik bir finalle noktalanması herkesi şaşırtt. Finalde büyük bir sürpriz bekleyen izleyici de hayal kırıklığına uğradı.