"Galatasaray'ı destekliyoruz"

Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdal Adalı, Elazığ Hipodromu’nda başlayan 12. dönem yarışları için geldiği Elazığ'da, bu akşam Real Madrid karşısında Şampiyonlar ligi çeyrek final maçına çıkacak olan Galatasaray'a başarılar dileyerek, "Bugün hepimiz Galatasaray'ı destekliyoruz" dedi.

Galatasarayı destekliyoruz
03 Nisan 2013 Çarşamba 18:50 tarihinde eklendi.

 

Elazığ'da, 31 hafta sürecek olan 12. dönem at koşuları için Elazığ’a gelen Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı Elazığ'ın atçılık camiası için önemli bir bölge olduğunu, çok da değerli atçıların bulunduğunu belirterek, "İnşallah yeni sezon kazasız belasız bol kazançlı geçer.

İnşallah hayırlı bir sezon olur"dedi. Başkan Adalı, Türkiye Jokey Kulübü’nün Elazığ’la ilgili projelerini de anlatarak, "2013 yılı planlaması içinde Elazığ Hipodromu’nun ışıklandırılması var. Kısmet olursa bu sene projelerini bitirip bu sezonun sonunda başlamak istiyoruz ışıklandırma çalışmalarına. Ayrıca yine geçtiğimiz senelerden itibaren gelen bir ahır yatırımı var. Bugün yerinde bir inceleme yapacağız. Bu sezon için bir portatif ahır düşüncemiz var. Yerine bakacağız. Bizim profesyonel kadromuz da hepsi burada. Olursa bu sezon bitmeden bir prefabrik ahırla ahır sayısını yükseltmeye çalışacağız"diye konuştu. 
 
Süper Lig'le ilgili değerlendirmelerde de bulunan Serdal Adalı, "Çok iyi bir lig yaşanıyor. Yani alttakilerle üsttekilerin arası puan farkı çok öyle afaki puan farkı yok. Tabi Elazığspor'da hocadan sonra ikinci devre gayet iyi gidiyor. İnşallah bu sene ligde yerini korur"dedi. 3 puanlı sistemde her an her şey olabileceğini, 3 maçta 3 puan alan takımın otomatikman yukarılara çıkabildiğini söyleyen Adalı, "Matematiksel olarak bir şeyler tamamlanmadıkça bu konuda yorum yapmak çok zor"dedi.
 
Bu akşam oynanacak olan Real Madrid-Galatasaray maçı ile ilgili de konuşan Serdal Adalı, "Başarılar diliyoruz. Bugün Galatasaray’dan öte Türk futbolu için çok önemli günlerden biri. Çok renk ayırt etmeksizin hepimiz Galatasaray’ı destekliyoruz. İnşallah başarılı olurlar. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

DHA