Gaziantep polisinden fidye operasyonu

Gaziantep'te bir hafta önce fidye amacıyla kaçırıldığı iddia edilen 2 kişi, otomobilde elleri ve ayakları bağlı halde bulundu.

Gaziantep polisinden fidye operasyonu
20 Şubat 2013 Çarşamba 20:10 tarihinde eklendi, 1.252 kez okundu.

Polis, 15 Şubat'ta, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi civarında, fidye almak için kaçırıldığı ileri sürülen Ö.S. ve M.K'yi bulmak için operasyon başlattı. Kentin çeşitli semtlerine baskın düzenleyen polis, Kurtuluş Mahallesi Hançerli Sokak'ta terkedilmiş bir otomobili çilingire açtırdı.

Bir kiralama şirketine ait olduğu belirtilen otomobilde, kaçırıldığı iddia edilen 2 kişi, üzerleri battaniyeyle örtülü, elleri ve ayakları bağlı, ağızları koli bandıyla kapatılmış halde bulundu. Bu kişilerin bulunmalarından 15 dakika önce aracın terk edildiği anlaşıldı. Mağdurların verdiği bilgi doğrultusunda, olayla ilgili olarak A.N, H.S, A.M. ile L.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada, kaçırma olayında kullanıldığı ileri sürülen 1 koli bandı, 2 çift şeffaf eldiven, 2 çift erkek ayakkabısı, kesilmiş çamaşır ipi, naylon ip parçası, 2 poşu, 2 atkı, 1 battaniye, 1 şapka, 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Olayla ilgisi olduğu iddia edilen S.K, H.A. ve M.K. polis tarafından aranıyor. 


DHA