Gelibolu'da gasp dehşeti

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, sigara dağıtım işi yapan 33 yaşındaki Onur Barlak'ın kullandığı kapalı kasa minibüsü, iddiaya göre ellerinde tabanca ve bıçak bulunan maskeli iki kişi durdurdu.

30 Eylül 2013 Pazartesi 18:46 tarihinde eklendi.
Barlak'ı sağ baldırından bıçakla yaralayan saldırganlar, yaklaşık 60 bin TL'yi aldıktan sonra kaçtı.
 
Olay, Gelibolu İlçesi Hocahamza Mahallesi Şehit Erkan Karagöz Sokak'ta geçen cumartesi günü saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Bir sigara dağıtım firmasında çalışan Onur Barlak, yönetimindeki 34 FV 0118 plakalı kapalı kasa minibüsle sokaktan sahile indiği sırada, iddiaya göre iki kişi tarafından durduruldu.

Ellerinde tabanca ve bıçak bulunan kimliği henüz belirsiz iki kişi, Barlak'tan para ve sigara istedi. Yüzlerini maskeyle gizleyen şüpheliler, kendilerine direnen Barlak'ı sağ baldırından bıçaklayıp yaraladı. Daha sonra da araçta bulunan yaklaşık 60 bin TL'yi alıp kaçtı.
 
Barlak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede çalışma başlattı, Barlak da ambulansla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Barlak tedavisinin ardından taburcu edildi, kayıp iki kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor. 

DHA