Genç kadına son görev!

Gebze'de eşi Volkan Civelek tarafından öldürülen Mehtap Civelek için bugün Kadıköy'de cenaze töreni düzenlendi.

Genç kadına son görev!
22 Ocak 2013 Salı 15:39 tarihinde eklendi, 1.442 kez okundu.

 

Bir çocuk annesi 25 yaşındaki Mehtap Civelek'in cenazesi ailesinin yaşadığı Kadıköy Fikirtepe'deki Bayraktar Camii'ne getirildi. Mehtap Civelek'in cenazesine ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.
 
" ŞİKAYETTE BULUNDUM, SAVCILIĞA DA GİTTİM, POLİSE DE GİTTİM"
 
Mehtap Civelek'in annesi Yeter Bülbül kızının bir ihmale kurban gittiğini belirterek," Devletin hiç mi haberi yok bunlardan. Şikayette bulundum, savcılığa da gittim, polise de gittim. Tehdit ediyordu devamlı" diye konuştu. 
 
Mehtap Civelek'in ağabeyi İbrahim Bülbül de " Kardeşim biz üzülmeyelim diye bilgi vermezdi. Kanuni yollara başvurduk. Yapılması gereken herşeyi yaptık. Polisten karşılık alamadık" diye konuştu. 
 
Koruma kararını ilk başta çıkarttırdıklarını belirten acılı ağabey İbrahim Bülbül, " Her türlü imkanı sağladık. Herkes destek oldu" diye konuştu. Polisin ilgilisiz kaldığını öne süren ağabey, "İlk dakikadan itibaren gerekli bilgileri verdik. Hem polise hem savcıya. İki gün insanları oyaladılar. İlk dakikadan itibaren gereken bilgiyi verdik" şeklinde konuştu. 
 
"'GEL CENAZEYİ AL' DEDİ"
 
Eniştesi Volkan Civelek'in cinayeti planlayarak işlediğini söyleyen Ağabey İbrahim Bülbül, " Beni aradı. 'Kardeşin Dilovası Ormanlık alanda gel cenazeyi al' dedi bana. Her şey planlı gibi" şeklinde konuştu. Kardeşinin organlarının bağışladıklarını da açıklayan İbrahim Bülbül, " Mehtap başka yerlerde yaşıyor artık. Hepsi bağışlanacak durumdaymış, bağışladık. İnşallah iyi insanlara gitmiştir" diye konuştu. Yeğeni Mehtap Civelek'in eşi tarafından kaçırıldığı bilgisini aldıktan sonra karakola gittiğini anlatan Dayı Yakup Yiğit, polisin ihbarlarına karşılık kendilerine, işlerin Arka Sokaklar dizisindeki gibi yürümediğini söylediğini öne sürdü. 
 
Yiğit, " Yeğenim bana ağlayarak, 'nerede olduğumu bilmiyorum' dedi. Buradan emniyete gittik. Gereken bilgileri aldılar. Oradan gittik Ümraniye'ye. Hiç biri de ilgilenmedi. 'Arka sokakları' bize polis söyledi. Hastanede bile bize 'Arka sokaklar' diyor" şeklinde konuştu. Öğle namazının ardında kılınan cenaze namazından sonra Mehtap Civelek'in cenazesi toprağa verilmek üzere Karacaahmet mezarlığına götürüldü.

DHA