George Clooney çok yalnız

George Clooney “The Hollywood Reporter” dergisine verdiği son röportajında kalabalık bir çevreye sahip gibi gözükse de yalnız bir insan olduğunu belirtti.

George Clooney çok yalnız
17 Şubat 2012 Cuma 12:46 tarihinde eklendi, 2.120 kez okundu.

 

“The Descendants” (Senden Bana Kalan) adlı fiimindeki performansıyla bu sene “En iyi erkek oyuncu” dalında Oscar’a aday gösterilen Clooney spot ışıklarının altındaki parıltılı iş yaşantısını bırakıp eve döndüğünde sıradan bir hayat yaşadığını söyledi.
 
Eski bir kız arkadaşı tarafından aldatıldığını belirten 50 yaşındaki aktör şöyle konuştu: “Bazı geceler 10’dan önce yatağa girerim. Fakat uzun bir süre uyuyamam. Çok arkadaşım var evet ama bence herkesin kendisini yalnız hissettiği dönemler olur. Brad Pitt’le çok yakın arkadaşız. Bazen Como’daki evime gelir. Beraber motosiklete bineriz. Fakat onu da 1 senedir görmüyorum”
 
Yılbaşından beri alkolden uzak durduğunu belirten Clooney bunun nedenini şu şekilde açıkladı: “Bazen gerçekten çok içki içiyorum. Son dönemde limitimi biraz aştığımı fark ettim o yüzden de yılbaşından beri içki içmiyorum.”

NTV