"Geri zekalı yöneticilerden bıktım!"

Okan Bayülgen televizyon yöneticileri hakkında öyle sözler söyledi ki çok konuşulacak.

Geri zekalı yöneticilerden bıktım!
09 Mayıs 2013 Perşembe 12:10 tarihinde eklendi.

Okan Bayülgen'den çok tartışılacak sözler. Bayülgen katıldığı televizyon programında televizyonda yapılan sansürler için yöneticileri suçladı.

 
Radyo Trafik'te Pazartesi'den Cuma'ya geceleri öykü ve roman okuyan ve Cuma günleri de şov programı yapan Okan Bayülgen Jurnal'e konuk oldu.
 
A Haber'in haberine göre Bayülgen radyo ve televizyon yayıncılığı konusunda önemli tespitlerde bulundu. Kurmayı planladığı yeni televizyon hakkında da ipuçları verdi.
 
Bayülgen "Tv8'de yüzde bir shareden yüzde 20 share'e geçirdim. Risk aldım. Yumruğu kaldırdım ve bileğimi kaldırdım böyle televizyonlarda tuttum. Siz burada her gün yayın yapıyorsunuz , Sabah gazetesinin yayınlarını yönetiyorsunuz, orada korkulan bir kadınsınız, burada yumruğu güçlü bir program yapıyorum, yoruluyor musunuz. Keyif almasanız yapmazsınız. gel bir de şunu yap desem, eğleniyorsanız, tatminsiz ve umutsuz değilseniz onu da yaparsınız. Bir televizyon çatısı altında korunmada olmaktan ve geri zekalı yöneticilerden bıktım. Bir çatı altında olmazsam ve onun korunmasında olmazsam, işten atılma kaygısını ortadan kaldırırsam, risk alırsan, çalışkan ve isyankar olursan başarırsın. Siz de öyle yapmışsınız ne güzel değil mi?" dedi.