Gimat'ın 8. şubesi törenle açıldı

Gimat, Yozgat'ta 8. mağazasını törenle açtı. Törene Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Belediye Başkan Vekili Tevfik Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gimatın 8. şubesi törenle açıldı
22 Şubat 2013 Cuma 20:53 tarihinde eklendi, 1.319 kez okundu.

 

Gimat Mağazaları Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, açılışta yaptığı konuşmada gösterdikleri ilgiden dolayı Yozgat halkına teşekkür etti. Özışık, "Yozgat’ta kazandıklarımızı yine Yozgat’ta harca sloganıyla hareket ediyoruz. İlimizde 200 kişiyi istihdam ediyoruz ve bugün 8’inci mağazamızı hizmete açıyoruz. Şuanda açılışımızda gördüğümüz bu kalabalık bize verilen desteği göstermektedir. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu destekle yeni mağazalar yeni istihdamlar alanlarını hizmete açmak için çalışacağız." dedi.
 
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, özel sektörün gelişmesi ve yeni istihdam alanlarının açılmasının ilin gelişmesine kalkınmasına önemli katkıları olduğunu söyledi. Vali Yazıcı, "Bugün Gimat 8’inci mağazasını açıyor ve 200 kişiye iş imkanı sağlıyor. Biz bu tür iş yerlerinin çoğalmasını istiyoruz. Gimat’ın yeni açılan 8’inci mağazasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından kurban kesimi ve İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun duasıyla mağazanın açılışı yapıldı.

CİHAN