Görev başındaki polislere saldırdılar

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde gece saatlerinde uygulama yapan trafik polisleri, kontrol için durdurulan bir otomobildeki 2 şahıs tarafından sopalarla saldırıya uğradı.

Görev başındaki polislere saldırdılar
20 Mart 2013 Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi.

 

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde gece saatlerinde uygulama yapan trafik polisleri, kontrol için durdurulan bir otomobildeki 2 şahıs tarafından sopalarla saldırıya uğradı. Yaralanan 2 polis memuru hastanede tedavi altına alındı. Saldırganlar yakalanarak gözaltına alındı. 
 
Elmadağ Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekibinde görevli memurlar Zafer Y. ile Osman Ü. şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araç sürücüsünün ehliyeti olmadığı ve aracında muayenesi bulunmadığı için polisler işlem yapmak istedi. Sinirlenen araç sürücüsü M.Y. arabasında bulunan sopayla polis memuru Zafer Y.’nin kafasına vurdu. Bunu gören diğer polis memuru ekip otosundan inerek arkadaşına yardım etmek istedi. Bu sırada saldırganın arabasındaki E.Y. arkadaşına yardım etmeye çalışan polis memuru Osman Ü.’ye saldırdı. 2 memur da yaralanarak yere düştü. Saldırganlar yere düşen memurlara tekmelerle vurmaya devam etti. M.Y. ile E.Y. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 
 
İlk olarak Elmadağ Devlet Hastanesi'ne, ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zafer Y. ile Osman Ü.'nün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

CİHAN