"Gücün yeterse beni mahkemeye ver"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, iktidarının ülkeyi polis devleti durumuna düşürdüğünü öne sürerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhuriyeti kuran partilerine dayanaksız sözlerle saldırmasının terbiyesizlik olduğunu söyledi.

Gücün yeterse beni mahkemeye ver
10 Haziran 2013 Pazartesi 18:33 tarihinde eklendi.
 
Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Belediye'nin düzenlediği 24'üncü Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında yapılan 'Yerel Yönetimler ve Demokrasi' konulu panelde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Taksim Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi.

30-31 Mayıs günlerinde 10 milletvekili arkadaşıyla birlikte Taksim Gezi Parkı'nda olduklarını belirten Günaydın, şunları söyledi:
 
"Yanımıza gelen bir emniyet amiri, bu yeri iki dakika içinde boşaltmamızı, çünkü bu bölgeye de biber gazı atacaklarını söyledi. Nitekim, 2 dakika sonra da bu gerçekleşti. Düşünün ki ayakta duran 10 milletvekilinin bulunduğu bir bölgeye bile bomba atan bir polis, diğer vatandaşlara, gençlere ne yapmaz? Zaten yapıyor da. Halka zulmetmek üzerine yapılan bir eylem, polis faaliyeti olamaz.

Recep Tayyip Erdoğan, yedikleri biber gazının ardından Beşiktaş Camii'nde tedavileri yapılan gençlerin, camiye bira şişeleri ile girdiklerini söylüyor. Bu söylediklerinin gerçek dışı olduğunu kendisi bilmiyor mu? Elbette biliyor. Öyleyse Recep Tayyip Erdoğan, iftiracıdır. Nitekim, o caminin imamı da Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini yalanlıyor.

Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı'ndaki eylemci gençlerin, Taksim'de başörtülü kızları taciz ettiklerini iddia ediyor. Bunun doğru olmadığını bilmiyor mu? Tabii ki biliyor. Öyleyse Recep Tayyip Erdoğan, yalancıdır. Recep Tayyip Erdoğan'ın, İslam dininin firavunlaşmamak ve devletin olanaklarıyla zenginleşmemek olduğunu da bilmesi gerekir. Buradan Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum; Sen terbiyesizsin, iftiracısın ve yalancısın. Haydi, gücün yeterse beni mahkemeye versene." 

DHA