Haberal, anne ve babasının mezarını ziyaret etti

Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, baba ocağı Zonguldak’ta bayram namazı sonrası mezar ziyaretinde bulundu

Haberal, anne ve babasının mezarını ziyaret etti
08 Ağustos 2013 Perşembe 08:50 tarihinde eklendi.

İlk olarak kardeşleri Prof. Dr. Ali Haberal, Osman Haberal, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve yakınlarıyla Soğuksu Camisi’ne gelen Mehmet Haberal, bayram namazı çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı. Haberal, “Ramazan bayramını kutluyorum. Zonguldaklılara gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra değerli arkadaşım Ali İhsan ile beraber Zonguldak’a hizmet edeceğiz” dedi.

Daha sonra Haberal’a sarılan İsmail Toptan isimli esnaf, “Cenab-ı Allah günahına kefaret, seni bizlere bağışladı. Allah’a şükrediyorum. Bu yüksek duruşunuz bizi çok memnun etti” ifadelerinde bulunduktan sonra gözyaşını tutamadı.

Yakınlarıyla birlikte Soğuksu semtinde merhum babası Ali Yaşar Haberal’ın yıllarca esnaflık yaptığı ekmek fırınına uğrayan Mehmet Haberal, burada gazetecilerin sorusu üzerine şu cevabı verdi: “Değerli arkadaşım Ali İhsan ile beraber Zonguldak ve ülkemize hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz ve duyacağız. Tabi Zonguldak 1954’ten beri benim bulunduğum ve her türlü meşakkatini yaşadığım bir şehirdir. İnşallah bu şehir geleceğe çok daha iyi hizmetlerle devam edecek ve halk daha rahat bir yaşam ortamına kavuşacaktır. Hep beraber kentin geleceğine katkı sağlayacağız.”

Haberal, daha sonra Asri Mezarlığa giderek, annesi Medine ve babası Ali Yaşar Haberal’ın mezarını ziyaret etti. Mehmet Haberal’ın protokol bayramlaşması ve parti binasındaki bayramlaşma törenlerine katılacağı belirtildi.


CİHAN