Hadise'ye öpüşme yasağı!

Hadise, geçtiğimiz günlerde bir radyo programına konuk oldu; fanları e-posta yağdırdı: "Enişte haricinde kimseyle öpüşme!

Hadiseye öpüşme yasağı!
08 Mayıs 2011 Pazar 10:11 tarihinde eklendi, 8.287 kez okundu.

 

'Aşk Kaç Beden Giyer?' albümüyle zirveye oynayan Hadise, önceki gün bir radyo programının konuğu oldu. Ünlü şarkıcı, "Bir klipte öpüşsem, hayranlarım nasıl karşılar?" diye sorunca; programa e-posta yağdı. Fanları, "Enişte hariç kiminle öpüşürsen kıskanırız" dedi; Hadise'nin yanıtı "Enişte de yok ki! O zaman öpüşmeyeceğim" oldu. 
 
ERKEKLERİN KLİPLERİNE BAKIN! 
'Süperman' şarkısına gösterilen ilgiye çok sevindiğini söyleyen Hadise kliplerindeki seksi danslarına yöneltilen eleştiriler hakkında da şöyle konuştu: "Ben seksi olmayı çok seviyorum. Soyunmadan da dekolte giymeden de seksi olunabileceğini düşünüyorum. Ayrıca erkek şarkıcıların kliplerinde sevişme sahneleri var ama kimse bir şey demiyor. Kafalardaki bu algının değişmesi lazım! Kadın erkek eşittir..."
 
GÜLŞEN'LE ÇOK İYİYİZ
Gülşen'le çok taze, çok güzel bir dostluğumuz var. Bana öyle bir şarkı yazdı ki, (Süpermen) herkesin dilinde. Birbirimize saygı duyuyor ve çok iyi anlaşıyoruz. Onunla vakit geçirmeyi seviyorum.