Hakan Şükür twitter'dan bombaladı

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, “rüşvet ve yolsuzluk” üzerinden eski partisine yönelik eleştirilerini sürdürmeye devam ediyor.

Hakan Şükür twitterdan bombaladı
07 Mart 2014 Cuma 17:02 tarihinde eklendi, 1.690 kez okundu.
İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, “‘Dünya Karması’na gidip yeni döndüm hala Süleyman’ın parayı yamayacak yer bulamamışlar. Allah’tan daha Twitter kapanmadı da cevap veriyoruz” dedi.
 
AK Parti’den istifasının ardından eleştirilerin odağı haline gelen isimlerin başında gelen ve hakkında çok sayıda iddia ortaya atılan Hakan Şükür, “rüşvet ve yolsuzluk” üzerinden eski partisine yönelik eleştirilerini sürdürmeye devam ediyor.
 
“Youtube ve Facebook’un kapanacağı tartışmalarına” da atıfta bulunan Şükür, Twitter hesabından açıklamalar yaparken, şahsına yönelik öne sürülen iddialara da yanıt verdi.
 
Şükür şöyle dedi: “‘Dünya Karması’na gidip yeni döndüm hala Süleyman’ın parayı yamayacak yer bulamamışlar. Allah’tan daha Twitter kapanmadı da cevap veriyoruz. Vekil olmak yalancı olmaya engel değil demek ki. Şu Süleyman’ın paralarına bir yer bulamadılar. Ey vekil öyle iftira atmak ile olmuyor. İddianı ispatlamazsan namertsin. Goy goy siyasetçisi seni. Kıyakçılık siyasetinin sonu ayakçılıktır. Sizi önce adaletten sonra Allah’tan kim kurtaracak? Sizin kara propagandanız çok yakında kendi ayağınıza dolaşacak inşallah... Zaman her şeyi ortaya çıkaracak. Utanacaksınız yüzünüz kalırsa.”
 
SON İDDİA
 
AK Parti temsilcilerinden, Hakan Şükür hakkında ortaya atılan son iddia ise AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’tan geldi. Kılınç, Didim’e bağlı Akbük beldesinde katıldığı seçim bürosu açılışında Şükür ile ilgili olarak şok bir iddia ortaya attı. Kılınç, Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür’ün 17 Aralık senaryosunun içerisinde ve aracı konumda olduklarını öne sürdü.